Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Modul SFP 1,25G FS-B5324-FS20D WDM (Wavelength Division Multiplexing) single mode, ce folosește o singură fibră, bi-direcțional, TX/RX în banda   1550/1310nm   cu distanță maximă de transmisie de  20km, conector SC simplex și modul DDM (Digital Diagnostics Monitoring).
5221 leiPreț
Fibră optică FTTH cu șufă FLAT DROP. 4 fibre singlemode tip G.657A1. Șufe 2 x FRP și metalică. Cablu plat, autoportant. Ideal pentru montare pe stâlp.  Cablul de fibră optică cu 4 fibre FTTX Flat Drop este un cablu plat, autoportant. S-a utilizat o fibră G.657A1 singlemode cu o rază de îndoire redusă de doar 10 mm. Armarea constă din două tije de armare FRP (polimer armat cu...
086 leiPreț
Ancora pentru fibră optică I-FISH permite suspendarea cablului inclusiv o mică rezervă. Ancora este concepută pentru cabluri rotunde cu un diametru de până la 3.7 mm și cabluri plate cu dimensiuni de 3.1X2.0 mm, 3.3X2.0 mm și 5.0X2.0 mm. Este din material plastic rezistent la UV.
488 leiPreț
Cablul de fibră optică cu 1 fibră FTTX Flat Drop este un cablu plat, autoportant. S-a utilizat o fibră G.657A1 singlemode cu o rază de îndoire redusă de doar 10 mm. Armarea constă din două tije de armare FRP (polimer armat cu fibre) cu un diametru de 0,4 mm (Fig. 3) și, în plus, un fir de oțel cu un diametru de 1 mm. Învelișul este confecționat din LSZH (Low Smoke Zero Halogen) - rezistent...
054 leiPreț
Modul SFP 1,25G FS-B3524-FS03D WDM (Wavelength Division Multiplexing) single mode, ce folosește o singură fibră, bi-direcțional, TX/RX în banda  1310 /1550nm   cu distanță maximă de transmisie de  3km, conector SC simplex și modul DDM (Digital Diagnostics Monitoring).
4836 leiPreț

La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.