Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Tip cablu

Tip cablu

Curent ieşire

Curent ieşire

Porturi RJ45

Porturi RJ45

Curent nominal

Curent nominal

Tip contact

Tip contact

Nr. relee

Nr. relee

Serie Legrand

Serie Legrand

Preț

Preț

  • 9,00 lei - 275,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Prize

Filtre active

Priza TV satelit Signal R694140 este destinată locațiilor unde un cablu furnizează semnale CATV, FM şi satelit (SAT1), şi un al doilea cablu oferă un semnal satelit separat (SAT2). Astfel se pot furniza două semnale de satelit independente pentru un receiver de satelit cu două tunere-PVR (ce poate înregistra un canal în timp ce se vizionează un al doilea).
2163 leiPreț
Această priză face parte dintr-o nouă serie de prize ce integrează partea de TV-radio-satelit cu partea de reţea şi telefon. Priza R694043 (TV-FM-SAT+RJ-45+RJ-11) face parte din gama de produse "Signal" (splittere, tapuri, transmittere, extendere de telecomandă). Priza RJ-45 este potrivită pentru Ethernet şi Fast Ethernet. Situaţia ideală în care se utilizează această priză este când atât...
2850 leiPreț
Căutarea unui premiu de calitate și accesibil? Ai ajuns în locul potrivit! Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou special sau vrei să îți răsfeți pe cineva drag, premiul nostru este alegerea perfectă! Cu o valoare extraordinară și prețuri accesibile, acest premiu te va impresiona cu siguranță. Descoperă selecția noastră variată de premii și alege cea mai potrivită opțiune. Nu rata ocazia de a surprinde pe cineva cu un premiu de excepție! Fii sigur că vei găsi tot ce ai nevoie și mai mult! Oferind valoare și accesibilitate, premiul nostru este alegerea ideală pentru tine. Optează pentru calitate și economisește! Descoperă premiul nostru acum și bucură-te de un produs excepțional la un preț avantajos!