Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Rezoluție

Rezoluție

Categorie

Categorie

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Distanță

Distanță

Mufa 1

Mufa 1

Mufa 2

Mufa 2

Montaj

Montaj

Comunicatie

Comunicatie

Tip priză

Tip priză

Tip extender HDMI

Tip extender HDMI

Serie Legrand

Serie Legrand

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 3,00 lei - 1.454,00 lei

Splicer fibră optică profesional

HDMI, VGA

Filtre active

19,33 lei
1933 lei
Echipamentul poate funcţiona pe post de distribuitor sau sumator. Ambele prize nu au separare şi sunt conectate 1:1; Conector: Conector drept HDMI / 2 x Priză HDMI ;
1933 leiPreț
Convertoare HDMI - BNC/VGA/SDI etc.
Convertorul AX-2560 transformă semnalul VGA (de ex. de la calculator) în semnal CVBS (PAL/NTSC) pentru a îl viziona pe un televizor obişnuit sau proiector cu intrare AV (semnal Composite Video) sau cu intrare S-Video; Intrare: VGA ; Ieşire: Video composite (Cinch), S-VIDEO ;
6945 leiPreț
164,34 lei
16434 lei
Switch-ul Signal-HD HDMI 3x1 (H3131) permite conectarea la un televizor modern cu intrare HDMI a pana la 3 surse de semnal HD. Semnalul de la iesirea amplificata poate fi transmis printr-un cablu HDMI 1.3b pe distante de pana la 15 m. Echipamentul de la care sa vina semnalul sursa se poate selecta cu ajotorul telecomenzii incluse in set.
16434 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de jumătate de metru permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
1537 leiPreț
HDMI și VGA sunt două tipuri de cabluri utilizate pentru a conecta dispozitivele electronice la un ecran sau televizor. HDMI este un cablu digital care oferă o calitate superioară a imaginii și sunetului, iar VGA este un cablu analogic mai vechi, dar încă folosit în mod obișnuit pentru a conecta computerul la un monitor. În această categorie veți găsi o varietate de cabluri HDMI și VGA de diferite lungimi și caracteristici, potrivite pentru orice nevoie de conectare a dispozitivelor electronice.