IN/OUT Alarmă

IN/OUT Alarmă

Format video

Format video

Rackabil

Rackabil

Switch PoE

Switch PoE

Wireless

Wireless

Alimentare PoC

Alimentare PoC

Tip echipament auto

Tip echipament auto

Splicer fibră optică profesional

DVR/NVR si accesorii

Filtre active

  • La reducere!
  22,23 lei
  2223 lei
  CONVERTOR RS-485/RS232 - 1
   • La reducere!
   Accesorii RS-485
   Convertor RS-232 la RS-485; Intrare: RS-232 ; Număr intrări: 1 buc. ; Ieşire: RS-485 ; Număr ieşiri: 1 buc. ;
   2223 leiPreț
   64,08 lei
   6408 lei
   Extenderul USB este folosit pentru conectarea perifericelor (mouse sau tastatură) la un calculator sau echipament de tip "host" cu interfaţă USB, folosind un cablu Cat5/Cat5E/Cat6 (cablul nu este inclus). Kitul este format din două module, unul cu mufă tată "USB-A" iar celălalt cu mufă mamă "USB-A". Fiecare are o terminaţie mamă RJ-45 pentru conectarea cablului UTP.
   6408 leiPreț
   Descriere categoriei DVR/NVR și accesorii: Valoare și accesibilitate la superlativ!

   Bine ați venit în categoria noastră de DVR/NVR și accesorii, unde vă oferim soluții inovatoare și accesibile pentru a vă proteja proprietatea și a vă păstra în siguranță.

   Indiferent dacă sunteți în căutarea unui DVR/NVR pentru casă, birou sau orice altă locație, suntem aici pentru a vă oferi cele mai avansate produse la cele mai competitive prețuri. Echipamentele noastre de înaltă calitate și accesibile vă vor permite să vă monitorizați și să înregistrați imagini video în timp real, pentru a vă asigura că orice eveniment important este capturat.

   Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, DVR-urile și NVR-urile noastre vă oferă imagini clare și detaliate, astfel încât să puteți identifica rapid orice incident sau activitate suspectă. Indiferent dacă doriți să înregistrați pentru a vă proteja bunurile sau pentru a vă monitoriza angajații, sistemul nostru vă va oferi o soluție sigură și eficientă.

   În plus, suntem mândri să vă oferim această tehnologie de înaltă calitate la prețuri accesibile. Ne-am asigurat că produsele noastre nu doar că sunt performante, dar sunt și prietenoase cu bugetul dumneavoastră. Astfel, puteți beneficia de cea mai avansată tehnologie de înregistrare video fără a vă depăși bugetul.

   Așadar, indiferent dacă sunteți proprietar de locuință, de un mic business sau aveți nevoie de soluții de securitate pentru o întreagă clădire, suntem partenerul dumneavoastră de încredere. Cu DVR/NVR-urile noastre și accesoriile aferente, sunteți pregătit să faceți față oricărei situații și să vă protejați investiția în mod eficient.

   Alegeți experiența și calitatea, fără a vă compromite bugetul. Comandați acum un DVR/NVR și accesorii de la noi și experimentați nivelul următor de securitate și supraveghere video!

   Keywords SEO: DVR, NVR, accesibilitate, prețuri competitive, securitate video, înregistrare video, imagini clare, tehnologie de înaltă calitate, monitorizare, sistem de securitate, soluții de securitate, protecție a proprietății, soluții eficiente, buget prietenos.