Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Tensiune ieșire

Tensiune ieșire

Producător

Producător

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Rackabil

Rackabil

Cu sursă

Cu sursă

Splicer fibră optică profesional

Injectoare PoE

Filtre active

Injectorul PoE este un set de adaptoare pentru alimentarea la distanţă a echipamentelor de reţea prin cablu UTP. Acestea sunt echipate cu conectori RJ-45 şi 2.1/5.5mm, şi lucrează cu majoritatea routerelor si access pointurilor (TP-Link, Tenda, Routerboard, D+Link, Cisco, etc.) precum şi cu camere IP Hikvision, Sunell sau Signal.
1453 leiPreț
Injectorul Power over Ethernet (PoE) N2906 permite alimentarea cu tensiune de până la 48V DC prin cablu de reţea FTP/UTP. Este ideal pentru telealimentarea access pointurilor de exterior, montate direct lângă antenă (eliminând astfel atenuarea pe cablul de 50 de ohmi). Alimentarea se face cu alimentatorul echipamentului montat în interior, ferit de intemperii.
2011 leiPreț
103,55 lei
10355 lei
Injectorul permite utilizatorului să alimenteze 4 dispozitive din reţea prin cablu Ethernet. Alimentarea injectorului se face printr-o mufă DC (2.1/5.5) conectat la o sursă DC de curent (12-28V, cu un curent maxim de 1,4A per port), sau curentul poate fi distribuit la porturile de ieşire PoE de la portul LAN1 PoE intrare/ieşire (setat prin jumperi, indicator LED).
10355 leiPreț
17,52 lei
1752 lei
Injectoare PoE
Injectorul PoE gigabit activ poate injecta alimentare pentru un echipament de rețea prin cablu UTP/FTP. Acest injector este soluția ideală pentru a telealimenta echipamente de rețea. Tensiunea de alimentare se furnizează printr-o mufă DC (2.1/5.5) de la o sursă de alimentare externă.
1752 leiPreț
Cu ajutorul acestui injector de alimentare tip Power over Ethernet (PoE) pasiv puteți telealimenta echipamente de rețea LAN folosind cablul UTP pe care se face și transmisia de date; Tensiune intrare: max. 48 V DC ;
1006 leiPreț
Injectoarele PoE (Power over Ethernet) sunt dispozitive utilizate pentru a furniza energie electrică prin cablul Ethernet către dispozitivele care au nevoie de ea, cum ar fi camerele de supraveghere, access point-uri wireless, telefoane VoIP sau alte echipamente de rețea. Acestea sunt ideale pentru a reduce costurile și timpul de instalare, deoarece nu este necesară amplasarea unor prize de curent suplimentare la locația dispozitivelor. Injectoarele PoE sunt disponibile în diferite puteri, în funcție de cerințele dispozitivului alimentat, și pot fi utilizate cu cabluri Ethernet standard.