Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Mufe TV/SAT și media

Filtre active

Mufa TV tată angulară E3001 creată de firma Cabelcon din Danemarca este destinată utilizării în sisteme TV şi CATV. Designul patentat, bazat pe conceptul "Self-Install" garantează o conexine sigură şi durabilă. Foarte important este faptul că pentru fixarea pe cablu a mufei nu este nevoie de cleşte de compresie sau sertizare.
1371 leiPreț
Mufa TV mamă E3003 creată de firma Cabelcon din Danemarca este destinată utilizării în sisteme TV şi CATV. Designul patentat, bazat pe conceptul "Self-Install" garantează o conexine sigură şi durabilă. Foarte important este faptul că pentru fixarea pe cablu a mufei nu este nevoie de cleşte de compresie sau sertizare.
794 leiPreț
Mufa TV Mamă 90 F IEC 113 MASTER E3007 este facută din bronz placat cu zinc şi este proiectată pentru cablurile TRISET. Materialele folosite nu ruginesc şi rezistă oricăror intemperii. Calitatea şi atenţia acordată fabricării acestor mufe vă garantează atenuări minime, montaj uşor, precum şi un aspect profesional şi stabilitatea conexiunii.
491 leiPreț
Descoperă gama noastră de televizoare și media Mufe TV/SAT - calitate și accesibilitate pentru fiecare pasionat de divertisment! Cu o selecție variată de produse, suntem alegerea perfectă pentru a-ți transforma casa într-un adevărat centru de divertisment. Indiferent dacă vrei să te bucuri de filmele preferate, să urmărești emisiuni TV captivante sau să explorezi cele mai noi tendințe media,...
Mai multe