Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Accesorii montaj

Filtre active

Suport în formă de U pentru fixarea regletelor telefonice tip LSA cu 10 perechi. Acesta este din oţel inoxidabil și poate acomoda până la 10 reglete telefonice sau de orice alt tip. Intrările laterale pentru cabluri sunt cauciucate pentru a nu dereriora cablurile.;
4474 leiPreț
11,36 lei
1136 lei
Accesorii montaj
Lungime: 1 m ; Material: Tablă galvanizată ; Caracteristici principale: Perforată ;
1136 leiPreț

Accesorii montaj - Categorie dedicată accesoriilor pentru montaj

Această categorie este dedicată tuturor accesoriilor necesare pentru a asambla, instala sau fixa diverse produse sau componente. Fie că este vorba despre produse pentru construcții, mobilier, instalații electrice sau electronice, această categorie vă oferă o gamă variată de produse pentru a vă ajuta să finalizați proiectele cu succes.

În cadrul acestei categorii veți găsi o varietate de produse, cum ar fi șuruburi, piulițe, șaibe, cleme, benzi adezive, adezivi, cleiuri, benzi de etanșare, cabluri de ancorare, suruburi pentru lemn, dibluri, cuie și multe altele.

Indiferent de proiectul pe care îl aveți în plan, această categorie vă oferă accesoriile necesare pentru a finaliza cu succes proiectul. Dacă sunteți în căutarea unor accesorii de calitate, durabile și eficiente, această categorie este perfectă pentru dumneavoastră.