Producător

Producător

Curent ieşire

Curent ieşire

Splicer fibră optică profesional

Alimentatoare pentru antenă

Filtre active

Injectorul AZS-03R permite alimentarea cu curent continuu a amplificatoarelor în situaţia în care nu aveţi o sursă cu separator incorporat la dispoziţie. Injectorul poate fi montat de exemplu, între un amplificator şi un spitter pasiv care nu permite trecerea curentului continuu.
3227 leiPreț
Alimentatoare pentru antenă
Alimentare prin Jack: 3.5mm; Banda de frecvenţe: 47 MHz ... 862 MHz ; Număr intrări: 1  ; Număr ieşiri: 2  ; Atenuare de trecere: 4 dB ± 0.5  ; <span...
2923 leiPreț
Categoria "Alimentatoare pentru antenă" cuprinde o gamă variată de produse special concepute pentru a furniza alimentare electrică antenelor de diverse tipuri și dimensiuni. Aceste alimentatoare sunt esențiale în cazul în care se dorește o transmisie sau recepție de calitate a semnalului TV sau radio, fiind concepute pentru a se potrivi cu antenele direcționale, antenele omnidirecționale sau antenele de satelit. Acestea oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv alimentatoare cu tensiune fixă sau variabilă, cu control automat al nivelului de alimentare sau cu protecție la supratensiune. Cu ajutorul acestor alimentatoare, puteți îmbunătăți semnalul TV sau radio și puteți beneficia de o experiență de vizionare sau ascultare mai bună.