Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Modul SFP 1,25G FS-B3524-FL20D WDM (Wavelength Division Multiplexing) single mode, ce folosește o singură fibră, bi-direcțional, TX/RX în banda   1310/1550nm   cu distanță maximă de transmisie de 20km, conector LC simplex și modul DDM (Digital Diagnostics Monitoring).
5227 leiPreț
Fibră optică unitube cu 4 fibre singlemode de la Fibertechnic cu construcţie uşoară (~25kg/km), foarte flexibilă şi foarte rezistentă la tracţiune şi intemperii în pofida diametrului de doar 4.5 mm. Pentru a spori rezistenţa cablului şi a proteja fibrele din interior împotriva pătrunderii apei, tubul central este umplut cu gel. Rezistenţa la tragere de până la 1200 N este dată de cele două...
109 leiPreț
Powermetre, OTDR și surse laser
Sursa optică de laser TM102N-SM L5819 este folosită la măsurarea atenuării fibrelor optice din reţele FTTx. Sursa generează unde laser cu o lungime de undă şi putere predefinite pentru a permite măsurători precise.
59976 leiPreț
  • Pachet
  ODF rackabil 12xSC simplex 1U 19'' glisant alb - 1
   • Pachet
   Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
   Patch panel ODF Fibertechnic pentru  12 cuple SC/E2000 simplex/LC duplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
   24660 lei23427 leiPreț normal-5%opritPreț

   La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.