Splicer fibră optică profesional

Satfindere și analizoare satelit

Filtre active

Signal WS-6916 HD are un meniu clar ce va veni în ajutorul oricărui instalator pentru indeplinirea sarcinilor rapid și eficient. Dispozitivul include o listă de mai mulți sateliți cunoscuți (plus transpondere), ce poate fi modificată de utilizator. Modelul WS-6916 HD poate măsura semnale DVB-S2, inclusiv canale HD.
76368 leiPreț

Echipamentele de tipul satfinder / analizor semnal catv / analizor semnal satelit (tester satelit) / detector semnal satelit sunt aparate ce măsoară puterea și calitatea semnalului și permit unui utilizator să măsoare puterea semnalelor TV în reţelele DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C și, implicit, să execute o reglare ușoară.

Un indicator de semnal sau un analizor semnal este un echipament foarte simplu şi uşor de utilizat, folosit în principal pentru setarea nivelului optim de recepționare a semnalului de satelit de la o antenă parabolică. Satfinderele sunt dotate cu un indicator de variaţie a nivelului semnalului şi un avertizor acustic care permite setarea exactă şi rapidă a poziţiei antenei de satelit.

Un analizor antena / semnal CATV este ideal pentru instalarea oricărui sistem de CATV sau TV satelit. Apleturile analizorului ajută la: poziționarea antenelor de satelit sau terestre, reglarea filtrelor sau reglarea setărilor amplificatoarelor.

Avantajele unui analizor

Un analizor semnal este ideal pentru instalarea oricărui sistem de recepție TV, utilizatorii beneficiind de următoarele avantaje: căutare semnal antena, poziționarea antenelor terestre, ajustarea filtrelor, reglarea amplificatoarelor, administrare și depanare.

Echipamentul permite instalatorului să măsoare  parametrii precum nivelul semnalului exprimat în dBμV, raport C/N ,BER (Bit Error Rate) și MER (Modulation Error Ratio) pentru evaluarea calității și fiabilității recepției semnalelor.

Avantajele unui satfinder(satelit finder/detector semnal satelit):

Un satfinder digital (modul de diagnosticare satelit) permite setarea rapidă a antenei de satelit. Cel mai bun satfinder permite setarea rapidă a antenei de satelit după o diagnosticare (verificare LNB), utilizând un meniu în care sunt salvate câteva zeci de poziţii satelitare (sateliţi + transpondere).

Dacă ești interesat de satfindere de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre.