Producător

Producător

Tip intrare

Tip intrare

Tip modulator

Tip modulator

Splicer fibră optică profesional

Modulatoare RF

Filtre active

SIGNAL-420 R86700 este un modulator digital (DVB-T/COFDM) ce poate folosi ca sursă de semnal intrarea +++HDMI+++. Materialul video poate avea chiar şi rezoluţie FullHD. Pe ieşire, semnalul RF obţinut poate fi combiat cu orice tip de semnal TV.
80042 leiPreț
232,05 lei
23205 lei
Modulatoare RF
Intrări: 1 buc. Video composite (Cinch) 1 buc. RF (F) 2 buc. audio (Cinch) ; Ieşire: 1 buc. RF (F) ; Bandă intrare video: 20 Hz ... 6 MHz ; Nivel/impedanță intr. audio: 1 V ±...
23205 leiPreț
  • Transport Gratuit
  MODULATOR DIGITAL DVB-T COFDM WS-8901U - 1
   • Transport Gratuit
   WS-8901U este un modulator monocanal folosit la conversia semnalelor audio/video HDMI/CVBS în format DVB-T COFDM; Intrări: HDMI, Full HD - 1080p, CVBS - Cinch mamă, RF (F), Audio Stereo (2x Cinch) ; Ieşire: RF (F) ;
   1.38950 leiPreț
   Modulatorul TV Terra MT-41 permite introducerea unui semnal video şi audio ca post TV în grila de programe. Acesta este controlat printr-un microprocesor - canalul de ieşire poate fi setat prin butoane (după deschiderea capacului). Numărul canalului şi orice alt parametru care poate fi modificat este afişat cu ajutorul afişajului LED si reţinut într-o memorie non-volatilă. Folosirea unui...
   22706 leiPreț

   Un modulator RF (radio frequency modulator - RF modulator) este un echipament electronic al cărui impuls de intrare se face cu un semnal de bandă de „bază”, ce este folosit pentru a modula o sursă de frecvență radio.

   Un modulator RF TVeste utilizat pentru a transforma/converti un semnal de la un echipament cum ar fi, de exemplu, un media player, video player/receiver sau o consolă de jocuri într-un format ce poate fi preluat de un echipament de recepție care poate prelua un semnal de intrare de tip RF, cum ar fi un radio sau un receptor TV. Din această categorie de dispozitive, recomandăm gama de modulator RF Terra, ideale pentru sistemele rezidenţiale de dimensiuni mici şi medii. Controlul de calitate extrem de strict al companiei Terra face aceste aparate să funcţioneze fără erori.

   Avantajele unui modulator RF

   Utilizarea de modulatoare RFreprezintă o alternativă atractivă și economică faţă de sistemele bazate pe splittere şi cabluri HDMI.

   Semnalul sursă poate fi redat de la un multimedia player, DVR, Blu-ray, calculator, receiver, player multimedia, player Blu-ray sau un receptor de satelit. Modulatorul RF poate transmite conținut video de înaltă definiție în formă de multiplex DVB-T prin cabluri coaxiale RF, folosite în sistemele de antenă și supraveghere video.

   Modulatoarele RF pot fi utilizate nu doar în sistemele de distribuţie CATV, ci și în situaţii pentru care distribuirea unui semnal HDMI pe cablu coaxial (după conversia în semnal RF) este mult mai simplă şi mai fezabilă din punct de vedere financiar(vezi transmisia către mai multe receptoare/prize TV).

   Unele modulatoare RF pot fi montate în dulapuri de tip RACK de 19", pentru a asigura standarde ridicate de instalare și protecția împotriva deteriorării accidentale a echipamentelor

   Tipuri de modulatoare RF

   După tipul de modulator, acestea pot fi:

   • Modulator RF analog (spre exemplu, modulator RF scart)
   • Modulator RF digital (spre exemplu, modulator RF HDMI)
   • Modulator DVB-C
   • Modulator DVB-T
   • Modulator DVB-T2
   • Modulator IP

   După numărul de canale:

   • Monocanal
   • Multicanal (2x canale sau 4x canale)

   În funcție de protecția oferită pentru conținutul digital: 

   • Modulatoare cu sau fără suport HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)