Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Carcase (metalice și diverse)

Filtre active

Carcasă metalică cu montaj pe perete pentru instalarea echipamentelor de supraveghere precum DVR-uri sau NVR-uri; Material: Metal/tablă- vopsit în câmp electrostatic ; Funcție tamper: Tamper – deschidere a carcasei, desprindere de pe suport ; Dimensiuni...
65843 leiPreț
Carcasă metalică cu montaj pe perete pentru instalarea echipamentelor de supraveghere precum DVR-uri sau NVR-uri; Material: Metal/tablă- vopsit în câmp electrostatic ; Funcție tamper: Contact TAMPER pentru deschiderea carcasei ; <span...
84941 leiPreț
Utilizare: R-TV SAT WLAN ; Culoare: Alb ; Caracteristici principale: Carcasa lasă să treacă semnalele WiFi, Loc conectori : 7x KEYSTONE, 7x "F", 1x SC/APC duplex ; Dimensiuni exterioare: <span...
34656 leiPreț
Carcasă – Oferind Valoare și Accesibilitate la Prețuri Atractive

Bucurați-vă de aparența impecabilă a mașinii dvs. cu carcasele noastre metalice și diverse. Indiferent de marca și modelul autovehiculului dvs., avem o gamă variată de carcase care adaugă un plus de eleganță și protecție.

Valorificând calitatea superioară a materialelor noastre, fiecare carcasă este concepută pentru a rezista în timp și a face față utilizării zilnice. Cu un design ergonomic și ușor de instalat, veți putea transforma rapid aspectul mașinii dvs. fără a fi nevoie să cheltuiți o avere.

Suntem mândri să vă oferim carcase de înaltă calitate la prețuri accesibile, astfel încât să puteți adăuga un strop de stil mașinii dvs. fără să vă depășiți bugetul. Fiindcă ne pasă de satisfacția clienților noștri, vă garantăm că veți obține un produs de calitate la un preț competitiv.

Descoperiți acum gama noastră de carcase metalice și diverse și profitați de prețuri atractive. Transformați-vă mașina într-un adevărat exemplu de eleganță și oferiți-i o protecție de încredere, fără să vă ruinați. Comandați acum și bucurați-vă de stil și valoare în același timp!

Optimizare SEO: carcasă metalică, carcasă auto, carcasă accesibilă, eleganță și valoare la prețuri atractive, protecție auto, carcasă de calitate, carcasă ergonomică, transformare aspect mașină, preț competitiv.