Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Instalare la

Instalare la

Sertizare

Sertizare

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

RS-485

RS-485

Distanță

Distanță

Canale audio

Canale audio

Rackabil

Rackabil

Wireless

Wireless

Împerechere

Împerechere

MIMO

MIMO

Lungime cablu

Lungime cablu

Porturi HiPoE / ePoE

Porturi HiPoE / ePoE

Tip protecție

Tip protecție

Industrial

Industrial

Splicer fibră optică profesional

Rețelistică, Wireless și 3G/4G

Filtre active

Antena ATK-LOG a fost concepută pentru a fi utilizată împreună cu modem-uri GSM/EDGE/3G ce funcţionează în banda de 800-2100 MHz. Aceasta rezolvă permanent problema tipică a lipsei semnalului din locul în care este amplasat laptop-ul sau calculatorul ce utilizează un modem 3G. Folosind antena vă puteţi mişca liber, ne mai fiind forţaţi să lucraţi doar în locul unde există semnal, navigand cu...
13477 leiPreț
Antena ATK-LOG a fost concepută pentru a fi utilizată împreună cu modem-uri GSM/LTE/3G ce funcţionează în banda de 800-2170 MHz. Aceasta rezolvă permanent problema tipică a lipsei semnalului din locurile în care vreţi să folosiţi un laptop cu card GSM/UMTS sau pur şi simplu telefonul. Antena este echipată cu cablu de 10 m terminat într-o mufă SMA.
13477 leiPreț
Antena 4G logaritmică ATK-LOG ALP MIMO a fost proiectată pentru orice router 4G/LTE ce funcționează în banda 800-3000 MHz. Ea rezolvă în mod eficient problemele date de semnal slab, care apar adesea în cazul routerelor cu antene încorporate. Ambele cabluri de 10 metri sunt terminate cu mufe SMA ce poate fi conectate direct la router.
42623 leiPreț

Vă invităm să descoperiți cu întreaga gamă de soluții dedicate rețelelor de date LAN precum și soluții Wi-Fi. Oferta include switch-uri, switch-uri PoE, cabluri de rețea, plăci de rețea, access point-uri, routere, carcase si multe altele. Soluțiile alese corect vor garanta o funcționare stabilă și eficientă a rețelei LAN. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime rețeaua dvs.