Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Nr. canale

Nr. canale

Instalare la

Instalare la

Tip fibră

Tip fibră

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Sertizare

Sertizare

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

WDM

WDM

RS-485

RS-485

Distanță

Distanță

Canale audio

Canale audio

Rackabil

Rackabil

Împerechere

Împerechere

MIMO

MIMO

Lungime cablu

Lungime cablu

Porturi HiPoE / ePoE

Porturi HiPoE / ePoE

Tip protecție

Tip protecție

Industrial

Industrial

Preț

Preț

  • 3,00 lei - 9.783,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Rețelistică, Wireless și 3G/4G

Filtre active

Antena ATK-LOG a fost concepută pentru a fi utilizată împreună cu modem-uri GSM/EDGE/3G ce funcţionează în banda de 800-2100 MHz. Aceasta rezolvă permanent problema tipică a lipsei semnalului din locul în care este amplasat laptop-ul sau calculatorul ce utilizează un modem 3G. Folosind antena vă puteţi mişca liber, ne mai fiind forţaţi să lucraţi doar în locul unde există semnal, navigand cu...
12602 leiPreț
187,92 lei
18792 lei
Accesorii antene GSM, 4G
Numărul de intrări: 1 buc. ; Număr ieşiri: 3 buc. ; Bandă de frecvenţe: 800 ... 2500 MHz ;
18792 leiPreț
Antena ATK-LOG a fost concepută pentru a fi utilizată împreună cu modem-uri GSM/LTE/3G ce funcţionează în banda de 800-2170 MHz. Aceasta rezolvă permanent problema tipică a lipsei semnalului din locurile în care vreţi să folosiţi un laptop cu card GSM/UMTS sau pur şi simplu telefonul. Antena este echipată cu cablu de 10 m terminat într-o mufă SMA.
12602 leiPreț
Antena 4G logaritmică ATK-LOG ALP MIMO a fost proiectată pentru orice router 4G/LTE ce funcționează în banda 800-3000 MHz. Ea rezolvă în mod eficient problemele date de semnal slab, care apar adesea în cazul routerelor cu antene încorporate. Ambele cabluri de 10 metri sunt terminate cu mufe SMA ce poate fi conectate direct la router.
39873 leiPreț
Antena 4G logaritmică ATK-LOG ALP MIMO a fost proiectată pentru orice router 4G/LTE ce funcționează în banda 800-3000 MHz. Ea rezolvă în mod eficient problemele date de semnal slab, care apar adesea în cazul routerelor cu antene încorporate. Ambele cabluri de 5 metri sunt terminate cu mufe SMA ce poate fi conectate direct la router.
34615 leiPreț

Vă invităm să descoperiți cu întreaga gamă de soluții dedicate rețelelor de date LAN precum și soluții Wi-Fi. Oferta include switch-uri, switch-uri PoE, cabluri de rețea, plăci de rețea, access point-uri, routere, carcase si multe altele. Soluțiile alese corect vor garanta o funcționare stabilă și eficientă a rețelei LAN. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate...

Mai multe