Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Categorie

Categorie

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Distanță

Distanță

Montaj

Montaj

Comunicatie

Comunicatie

Tip priză

Tip priză

Tip extender HDMI

Tip extender HDMI

Serie

Serie

Splicer fibră optică profesional

HDMI

Filtre active

19,93 lei
1993 lei
Echipamentul poate funcţiona pe post de distribuitor sau sumator. Ambele prize nu au separare şi sunt conectate 1:1; Conector: Conector drept HDMI / 2 x Priză HDMI ;
1993 leiPreț
Splitterul HDMI 2.0 Signal-HD 1x2 H3213 permite conectarea a două televizoare sau monitoare cu intrare HDMI la o singură sursă de semnal HD. Semnalele amplificare pot fi transmise prin cabluri HDMI 2.0 pe distanțe de până la 15 m. Produsul este ideal pentru zone de pretentare a televizoarelor HD și 4K (rezoluții de până la 4k x 2k @ 60 Hz) sau alte echipamente HD în magazine sau prezentări de...
22232 leiPreț
Splitter-ul Signal-HD HDMI 1x8 permite utilizatorului sa conecteze pana la 4 televizoare cu intrare HDMI la o singura sursa de semnal HD. Semnalul de la iesirea amplificata poate fi transmis printr-un cablu HDMI 1.4 pe distante de pana la 15 m. Acest produs este ideal pentru standurile cu televizoare HD şi 4K/UHD sau pentru baruri care vor sa transmita meciuri sau alte evenimente sportive.
56320 leiPreț
163,07 lei
16307 lei
Switch-ul Signal-HD HDMI 3x1 (H3131) permite conectarea la un televizor modern cu intrare HDMI a pana la 3 surse de semnal HD. Semnalul de la iesirea amplificata poate fi transmis printr-un cablu HDMI 1.3b pe distante de pana la 15 m. Echipamentul de la care sa vina semnalul sursa se poate selecta cu ajotorul telecomenzii incluse in set.
16307 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de jumătate de metru permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
1537 leiPreț
Cablul HDMI v1.4 High Speed tată-tată de un metru permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
1808 leiPreț
  • Transport Gratuit
  Video extender HDMI pe fibră optică (cu telecomandă, 20 km) - 1
   • Transport Gratuit
   Extenderul HDMI pe fibră optică permite transmisia unui semnal HDMI pe o fibră optică pe distanţe de max. 20 km. Simultan se poate şi comanda echipamentul de la distanţă cu ajutorul telecomenzii prin acest set. Setul include emiţătorul, receptorul precum şi sursele acestora.
   1.03459 leiPreț
   Cablul Slim HDMI v1.4 High Speed tată-tată de dimensiuni mici şi o rază minimă de îndoire redusă permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii FullHD cu rezoluții de până la 1920x1080. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital,...
   1690 leiPreț
   Descoperă tehnologia de ultimă generație cu cablu HDMI, disponibil la prețuri accesibile!

   Indiferent dacă ești pasionat de gaming, de vizionarea filmelor sau de transmiterea conținutului multimedia, cablul HDMI este esențial pentru o experiență de înaltă calitate. Cu tehnologia avansată și designul ergonomic, cablul HDMI oferă o conexiune stabilă și clară între dispozitivele tale.

   Beneficiind de cea mai recentă tehnologie, acest cablu HDMI este compatibil cu toate dispozitivele HDMI, inclusiv televizoare, laptopuri, console de jocuri și multe altele. Indiferent de rezoluția sau de formatul video, vei experimenta imagini și sunete de înaltă definiție, fără întreruperi sau distorsiuni.

   Ce este și mai impresionant, cablul HDMI pe care îl oferim este extrem de accesibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Ai posibilitatea de a te bucura de avantajele unei tehnologii de top, la un preț competitiv, făcându-l astfel o alegere excelentă pentru orice pasionat de tehnologie.

   Alege cablul HDMI astăzi și bucură-te de o calitate superioară a imaginii și a sunetului, într-un mod convenabil și accesibil! Îmbunătățește-ți experiența multimedia și fii pregătit să fii impresionat de performanța extraordinară pe care o oferă acest cablu HDMI.

   SEO-friendly keywords: cablu HDMI, tehnologie de ultimă generație, conexiune stabilă, imagini de înaltă definiție, sunet de calitate, prețuri accesibile