Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Preț

Preț

  • 132,00 lei - 175,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Aparate diagnosticare auto

Filtre active

UT-107 este un sistem de măsurare pentru autovehicul, digital, care se poate folosi la măsurarea următorilor parametri: tensiunea, curentul, rezistanța, frecvența și este prevăzut cu funcții adiționale utile în diagnosticarea autovehiculului; Caracteristici principale: Test de tensiune pentru acumulatorul 12V, Măsurare DWELL, Măsurare vitezei de...
17455 leiPreț
UT-105 este un aparat de măsură auto special conceputa pentru diagnosticarea automobilelor. Acesta include funcțiile standard ale unui multimetru digital dar si funcții specifice domeniului auto precum RPM, DWELL si altele; Caracteristici principale: Test de tensiune pentru acumulatorul 12V, Măsurare DWELL, Măsurare vitezei de rotație RPM x 10,...
15287 leiPreț
Descrierea noastră a categoriei de Aparate diagnosticare auto este concepută să sublinieze valoarea și accesibilitatea acestora, fiind în același timp optimizată pentru motoarele de căutare. Indiferent de nivelul tău de expertiză în domeniul mecanicii auto, aceste aparate sunt soluția perfectă pentru a-ți economisi timp și bani în diagnosticarea și repararea vehiculului tău.

Cu ajutorul acestor aparate de diagnosticare auto, vei putea identifica rapid și precis orice problemă tehnică sau eroare în sistemul mașinii tale. Aparatele noastre sunt dotate cu tehnologie avansată și oferă funcții complexe pentru a-ți oferi un diagnostic detaliat al vehiculului tău. Indiferent de marca sau modelul mașinii tale, vei găsi aici aparate de diagnosticare compatibile.

Unul dintre principalele noastre obiective este să facem aceste aparate de diagnosticare auto accesibile pentru toți pasionații de mașini. De aceea, oferim prețuri competitive și promoții speciale, astfel încât să poți beneficia de tehnologia de diagnosticare avansată fără a-ți depăși bugetul. De asemenea, garantăm calitatea și fiabilitatea produselor noastre, astfel încât să te poți baza pe rezultatele obținute.

În plus, descrierea noastră este optimizată SEO pentru a-ți oferi o experiență de căutare mai bună. Indiferent de cuvintele cheie pe care le folosești în căutarea ta, vei găsi rapid categoria noastră de Aparate diagnosticare auto, împreună cu produsele noastre de calitate și prețuri accesibile.

Investește într-un aparat de diagnosticare auto astăzi și vei economisi timp și bani în repararea și întreținerea mașinii tale. Descoperă gama noastră de aparate de diagnosticare auto acum și alege soluția perfectă pentru nevoile tale specifice.