Splicer fibră optică profesional

Benzi și șoricei metalici

Filtre active

Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 1200x7,9mm, din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
444 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 1050x7,9mm, din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
377 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 750x7,9mm, din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
283 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 6 00x7,9mm , din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
226 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 400x7,9mm, din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
243 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 400x4,5mm, din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
168 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 350x4,5mm , din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
134 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni , din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
117 leiPreț
Cleștele este utilizat pentru fixarea și întinderea rapidă și simplă a colierelor din oțel inoxidabil Ball-lock. Strânge și taie automat coliere de dimensiuni de până la 7,9 mm lățime și 0,3 mm grosime. Tensiunea de strângere poate fi reglată și cu ajutorul unui reglaj aflat în partea inferioară a mânerului.
30949 leiPreț
Coliere metalice cu fixare tip ball-lock, dimensiuni 250x4,5mm , din tablă oțelită AISI G201 Clemele cu bile din oțel inoxidabil AISI G201 se caracterizează prin rezistență excelentă la temperaturi ridicate, coroziune și rezistență extraordinară la radiațiile UV. Aceste coliere sunt foarte ușor de instalat.
109 leiPreț

Coliere Metalice - Șoricei Metalici - Fașete metalice.

Coliere Metalice pentru fixarea cablurilor in medii cu risc de incendiu. Coliere Metalice pentru fixarea marcajelor de protectie si identificatoarelor de cabluri. Coliere metalice reglabile cu surub pentru legarea cablurilor. Benzi metalice pentru fixarea echipamentelor pe stalpi. 

Soriceii Metalici / Fasetele metalice au o rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, coroziune si radiatii UV.