Splicer fibră optică profesional

Suporti webcam montaj tavan/perete

Filtre active

10,44 lei
1044 lei
Suporti webcam montaj tavan/perete
Pentru utilizare la exterior; Material: Metal + Plastic ; Culoare: Argintie ; Distanţă de la suprafaţa de montare: 135 mm ;
1044 leiPreț
27,79 lei
2779 lei
Suporti webcam montaj tavan/perete
Pentru utilizare în interior; Material: Plastic ; Culoare: Fildeş ; Distanţă de la suprafaţa de montare: 125 mm ;
2779 leiPreț
  • La reducere!
  12,55 lei
  1255 lei
  SUPORT CAMERĂ TP-202 - 1
   • La reducere!
   Suporti webcam montaj tavan/perete
   Pentru utilizare în interior; Material: Plastic ; Culoare: Alb ; Distanţă de la suprafaţa de montare: 170 mm ;
   1255 leiPreț
   Bucurați-vă de calitate video superioară și prețuri accesibile cu Suporti webcam montaj tavan/perete! Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru întâlnirile virtuale sau pentru a vă conecta cu cei dragi, acest suport pentru webcam vă oferă o experiență unică. Cu designul său ingenios și ușor de instalat, acest suport vă permite să montați webcam-ul pe tavan sau pe perete, pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea și a obține unghiuri mai bune.

   Beneficiați de un produs fiabil, construit pentru a rezista în timp și de o valoare remarcabilă. Suporti webcam montaj tavan/perete oferă o soluție durabilă și de încredere la un preț accesibil. Fie că sunteți profesionist în domeniul afacerilor, profesor sau pur și simplu vă bucurați de apeluri video cu prietenii și familia, acest suport vă ajută să economisiți bani, fără a compromite calitatea.

   Cu un suport pentru webcam montaj tavan/perete, vă îmbunătățiți vizualizarea, asigurându-vă că nu mai pierdeți niciun detaliu important. În plus, acest produs este prietenos cu mediul, fiind fabricat din materiale durabile și reciclabile.

   Optimizați-vă experiența și bucurați-vă de un suport pentru webcam montaj tavan/perete care oferă valoare și accesibilitate. Comandați acum și transformați apelurile video într-o experiență de neuitat la un preț convenabil!

   Keywords SEO: Suporti webcam montaj tavan, Suporti webcam montaj perete, valoare și accesibilitate, prețuri accesibile, calitate video superioară, soluție durabilă, montaj ușor, design ingenios, vizibilitate îmbunătățită, unghiuri mai bune, economisiți bani, prietenos cu mediul.