Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Împerechere

Împerechere

Producător

Producător

Preț

Preț

 • 0,00 lei - 15,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Mufe RCA/Jack

Filtre active

Mufa RCA profesională E80440 este realizată din alamă placată cu nichel și este special proiectată pentru cablurile CAMSET/RG-59. Înalta precizie asigură o calitate superioară și un aspect profesional. Metoda de compresie la instalare este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp.
389 leiPreț
Conector: RCA Conector drept ; Culoare: Roşu / Negru ; Fixare pe cablu: Prin înșurubare ; Utilizare: Cablu coaxial ; Diametru cablu: <span...
155 leiPreț
   10 Buc
   12,99 lei
   1299 lei
   CUPLĂ CINCH-W/S(10 buc) - 1
     10 Buc
     Setul conține : 10 buc. Preţ pentru un set ; Conector: Mufă Cinch / regletă ; Utilizare: Cablu coaxial, Cablu UTP ;
     1299 leiPreț
     Mufele RCA/Jack sunt componente electronice folosite pentru a conecta diferite dispozitive audio sau video. Acestea vin în două tipuri principale: RCA și Jack. Mufe RCA sunt mufe de conectare pentru semnale audio și video, care sunt folosite pentru a conecta două dispozitive prin cabluri RCA. Mufe Jack sunt folosite pentru a conecta dispozitive audio cum ar fi căștile sau difuzoarele la alte dispozitive, cum ar fi un laptop sau un telefon mobil. Mufe RCA/Jack sunt esențiale în industria audio și video și se găsesc într-o varietate de dispozitive, cum ar fi televizoare, aparate de DVD, amplificatoare și multe altele.