Producător

Producător

Instalare la

Instalare la

Autonom

Autonom

Nr. relee

Nr. relee

Tip tastatură

Tip tastatură

Splicer fibră optică profesional

Cititoare de amprente

Filtre active

  • Transport Gratuit
  1.160,61 lei
  1.16061 lei
  CONTROLER ACCES ASI1212D-D DAHUA - 1
   • Transport Gratuit
   Intrări: 3  ; Ieșiri: 3  ; Caracteristici principale: Cititor RFID Unique EM 125kHz, Moduri de identificare : Card Identificator proximitate Unique EM 125kHz, Amprenta, Combinația celor de mai sus. Watchdog inclus ;
   1.16061 leiPreț
   Cu ajutorul cititoarelor noastre de amprente, vei avea acces la o soluție sigură, eficientă și accesibilă pentru securitatea ta personală sau a afacerii tale. Indiferent dacă dorești să protejezi bunurile prețioase sau să menții confidențialitatea datelor sensibile, cititoarele noastre de amprente reprezintă alegerea ideală.

   Beneficiind de o tehnologie avansată, cititoarele noastre de amprente asigură o autentificare rapidă și precisă, eliminând astfel riscul accesului neautorizat. Cu un design ergonomic și ușor de utilizat, acestea sunt potrivite pentru orice tip de utilizator, indiferent de nivelul de experiență.

   Preturile accesibile ale cititoarelor noastre de amprente fac din acestea o investiție inteligentă pentru fiecare buget. Echipate cu cele mai recente caracteristici de securitate, aceste dispozitive nu numai că îți protejează proprietatea, dar și te ajută să economisești bani pe termen lung.

   Descoperă gama noastră variată de cititoare de amprente și alege soluția potrivită pentru tine. Fie că ai nevoie de un cititor de amprente pentru acasă sau pentru afacerea ta, avem produse adaptate fiecărei cerințe. Asigură-ți securitatea într-un mod convenabil și accesibil cu ajutorul cititoarelor noastre de amprente.

   Comanda acum și beneficiezi de livrare rapidă și servicii de înaltă calitate. Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt prioritare pentru noi, de aceea oferim soluții fiabile, performante și accesibile. Investește în securitatea ta astăzi și descoperă avantajele cititoarelor noastre de amprente!

   Keywords SEO: cititoare de amprente accesibile, cititoare de amprente eficiente, tehnologie avansată de securitate, autentificare rapidă, design ergonomic, cititoare de amprente pentru orice buget, caracteristici de securitate de ultimă generație, protejare a proprietății, economii pe termen lung, soluții adaptate pentru fiecare cerință, securitate convenabilă și accesibilă, livrare rapidă, servicii de înaltă calitate, soluții fiabile și performante pentru securitatea ta.