Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Splicer fibră optică profesional

Powermetre, OTDR și surse laser

Filtre active

Powermetre, OTDR și surse laser
Sursa optică de laser TM102N-SM L5819 este folosită la măsurarea atenuării fibrelor optice din reţele FTTx. Sursa generează unde laser cu o lungime de undă şi putere predefinite pentru a permite măsurători precise.
59976 leiPreț
Powermetru optic GRANDWAY FHP2B04 L5822 măsoară atenuarea fibrelor optice multimode şi singlemode. Aparatul este calibrat pentru măsurarea puterii optice a şase lungimi de undă: 850, 1300, 1310, 1490, 1550, şi 1625 nm. Plaja largă de valori măsurate (-50...+26 dBm) precum şi precizia mai bună de +/-5% /10 nW permit măsurarea oricărei reţele optice. Se poate seta deasemeni şi un nivel de...
69805 leiPreț
Powermetrul optic TriBrer APM58NC-V20 este un dispozitiv de măsurare ideal pentru a măsura pierderile optice de putere (atenuare) pe traseele de fibră optică. A fost conceput pentru o utilizare simplă și fiabilitate ridicată. Powermetrul poate măsura puterea optică în lungimile de undă: 850nm, 1300nm, 1310nm, 1490nm, 1550nm, 1625nm.
31251 leiPreț
  • Transport Gratuit
  Sursă laser GRANDWAY FHS2Q01F (850/1300/1310/1550 nm) - 1
   • Transport Gratuit
   Sursa de laser GRANDWAY FHS2Q01F L5826 este o unealtă necesară pentru măsurarea atenuării optice a unui segment de cablu în rețele optice FTTx. Sursa generează unde laser cu lungimi de undă și puteri predeterminate pentru măsurători cât mai precise.
   2.56604 leiPreț
    • Transport Gratuit
    Sursă laser GRANDWAY FHS1D02 (1310/1550nm) - 1
     • Transport Gratuit
     Powermetre, OTDR și surse laser
     Sursa optică de laser GRANDWAY FHS1D02 L5825 este folosită la măsurarea atenuării fibrelor optice din reţele FTTx. Sursa generează unde laser cu o lungime de undă şi putere predefinite pentru a permite măsurători precise.
     1.31593 leiPreț
      • Transport Gratuit
      Reflectometru OTDR GRANDWAY FHO3000-D26 - 1
       • Transport Gratuit
       Powermetre, OTDR și surse laser
       Reflectometrul OTDR GRANDWAY FHO3000-D26 este folosit pentru măsurarea reflexiei, estimează atenuări și analizeză evenimentele din legăturile optice. Prețul mic și parametrii buni ai dispozitivului îl fac ideal pentru teste în rețele optice punct-la-punct sau sisteme optice tip FTTH sau GPON. Un mare avantaj al reflectometrului este că pot furniza aproape orice informație despre fibră fără a...
       5.47048 leiPreț
        • Transport Gratuit
        Reflectometru fibre optice Mini-Pro OTDR 1310/1550nm 22/24dB 64km (VFL, OPM, OLS, event map) - 1
         • Transport Gratuit
         OTDR compact, ecran de 3,5 inci, lungimi de undă de 1310/1550nm, VFL încorporat, powermetru, sursă de lumină și tester RJ45. Conector FC. Gama de măsurare de la 3m la 64km. Gamă dinamică 22/24dB.
         3.78896 leiPreț
         Reflectometru OTDR Mini-Pro NK3200D 1310/1550nm SC/APC 24/22dB (VFL, sursă laser, powermetru, event map) - 1
          • Transport Gratuit
          Reflectometrul optic (OTDR) Mini-Pro NK3200D este un dispozitiv de măsură care este perfect pentru măsurarea rețelelor de fibră optică și detectarea erorilor sau a fibrelor întrerupte. Este ușor de utilizat, multifuncțional și de dimensiuni reduse.
          Powermetrul optic TriBrer APM58NC-V15 este un dispozitiv de măsurare ideal pentru a măsura pierderile optice de putere (atenuare) pe traseele de fibră optică. A fost conceput pentru o utilizare simplă și fiabilitate ridicată. Powermetrul poate măsura puterea optică în lungimile de undă: 850nm, 1300nm, 1310nm, 1490nm, 1550nm, 1625nm.
          32569 leiPreț

          Măsurătorile de putere în sistemele de fibră optică reprezintă o necesitate și constau, de fapt, în principal, în a măsura atenuarea fibrelor optice multimode şi singlemode, în a măsura reflexia, a estima atenuarea și analiza evenimentele din legăturile optice.

           Cele mai multe seturi/kituri de pregătire a fibrei optice pentru sudură conțin, în mod obligatoriu, o serie de echipamente măsură fibră opticăcum ar fi powermetre, surse laser sau un reflectometru OTDR pentru fibra optică. Acestea sunt necesare pentru a găsi întreruperile, lipiturile și/sau conexiunile mai puțin calitative de pe rețeaua de fibră optică.

          Un powermetru fibră optică este un dispozitiv de măsurare ideal pentru a măsura pierderile optice de putere (atenuare) pe traseele de fibră optică. Un powermetru optic este echipat cu un modul vizual de localizare a defectelor pentru determinarea rapidă și precisă a localizării deteriorării fibrelor optice, utilizând lumină vizibilă cu o lungime de undă de 650nm și o putere de 15mW. Un powermetru poate fi util nu numai pentru verificarea atenuării conexiunilor și legăturilor optice. Poate fi adesea utilizat pentru a verifica funcționarea corectă a echipamentelor active - dacă puterea optică generată se află în domeniul de declarat.

          Sursa optică de laser este necesară pentru măsurarea atenuării fibrelor optice din reţele FTTx. Sursa laser generează unde laser cu o lungime de undă şi putere predefinite pentru a permite măsurători precise. 

          Una dintre cele mai frecvente situații este cea în care instalatorul dorește să verifice atenuarea totală a căii optice pentru a se asigura că nu a fost depășită. Metoda de testare prin transmisie implică utilizarea unui powermetru optica unei surse laser stabile. Raportul de măsurare va include atenuarea totală a conexiunii optice pentru lungimile de undă stabilite.

           Un OTDR fibră optică este conceput pentru a măsura reflectanța (raportul dintre puterea optică reflectată și puterea optică incidentă) conectorilor și determinarea atenuării tuturor evenimentelor (perturbărilor) din calea de transmisie. Reflectometrele OTDR sunt caracterizate de un design compact și greutate mică și permit măsurarea link-urilor optice pe lungimi atingând chiar și sute de kilometri. Reflectometrul OTDR fibră optică redă informații legate de pierderile din spliceuri, conectori și fibră cât și reflexia oricărei neregularități din calea optică. Datorită complexității dispozitivului, este normală comercializarea unui OTDR fibră optică la un preț superior celorlalte instrumente de măsurare a nivelului de semnal optic în rețele de fibre optice

           Dacă ești interesat de o soluție eficientă de powermetre, surse laser sau un reflectometre OTDR  de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un powermetru fibră optică la preț competitiv, pentru produse la o calitate certificată. De asemenea, Ethercom dispune de o gamă de surse laser cu preț excelent!