Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Rezoluție

Rezoluție

Distanță

Distanță

Comunicatie

Comunicatie

Tip extender HDMI

Tip extender HDMI

Producător

Producător

Preț

Preț

 • 27,00 lei - 1.454,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Extendere HDMI

Filtre active

  • Transport Gratuit
  Video extender HDMI pe fibră optică (cu telecomandă, 20 km) - 1
   • Transport Gratuit
   Extenderul HDMI pe fibră optică permite transmisia unui semnal HDMI pe o fibră optică pe distanţe de max. 20 km. Simultan se poate şi comanda echipamentul de la distanţă cu ajutorul telecomenzii prin acest set. Setul include emiţătorul, receptorul precum şi sursele acestora.
   1.01489 leiPreț
   Video extenderul HDMI over IP H3614 Signal-HD este folosit pentru a înlocui un cablu HDMI pentru a lega o sursă de semnal HD la un televizor/monitor/proiector printr-un cablu UTP CAT5e/6 pe distanțe de maxim 100m sau mai mari printr-o rețea TCP/IP, setul include sender şi receiver.
   57459 leiPreț
   Extenderul HDMI+USB over IP H3613 Signal-HD este folosit pentru a conecta (la maxim 100m) o sursă de semnal HD precum DVD player, DVR sau NVR la un televizor-monitor HD folosind un cablu UTP CAT5e/6, setul include sender şi receiver; porturile USB ale extender-ului permit controlul de la distanţă al unor echipamente de tipul DVR/NVR cu ajutorul unui mouse.
   55616 leiPreț
   Receiverul adițional se utilizează cu setul H3613 și permite transmisia semnalelor HDMI și USB prin rețeaua IP către un televizor/monitor (cu ajutorul unui switch Ethernet GB). Receiverul are capacitatea de a transmite semnal USB, către unitatea de transmisie a setului H3613, pentru a putea controla sursa de semnal HDMI.
   31550 leiPreț
   50,31 lei
   5031 lei
   Acesta permite transmisia unui semnal video HD de la o sursă de semnal în format HDMI pe distanțe mari (distanța maximă depinde de calitatea cablului folosit) folosind doar un cablu torsadat UTP/FTP de categorie 5e, 6; Distanța maximă de transmitere: 30 m UTP cat. 5, 5e, 6 ; Standarde HDMI suportate: <span...
   5031 leiPreț
   39,01 lei
   3901 lei
   Echipamentul prelungeşte distanţa de transmitere HDMI; Distanța maximă de transmitere: 45 m ;
   3901 leiPreț
   Acesta permite transmisia unui semnal video HD de la o sursă de semnal în format HDMI pe distanțe mari (distanța maximă depinde de calitatea cablului folosit) folosind doar un cablu torsadat UTP/FTP de categorie 5e, 6; Distanța maximă de transmitere: 60 m ; Caracteristici principale: Receptor...
   28785 leiPreț
   975,34 lei
   97534 lei
   Set de extender pentru semnal HDMI, IR prin fibră optică. Folosește fibră optică singlemode și poate acoperi distanțe de până la 40km;
   97534 leiPreț
   Categoria "Extendere HDMI" se referă la dispozitivele care permit prelungirea semnalului HDMI între două dispozitive. Aceste dispozitive includ extensoare HDMI prin cablu, extensoare wireless HDMI, precum și splittere HDMI care permit conectarea unui singur dispozitiv la mai multe monitoare sau televizoare. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în medii profesionale precum conferințe, prezentări sau în medii de divertisment acasă, unde se dorește conectarea mai multor dispozitive la un singur monitor sau televizor. Categorie se referă la o varietate de produse care acoperă toate nevoile de extindere a semnalului HDMI.