Producător

Producător

Wireless

Wireless

PoE

PoE

Protocol RFID

Protocol RFID

Comunicatie

Comunicatie

Splicer fibră optică profesional

Videointerfoane DAHUA

Filtre active

Videointerfoane DAHUA
Carcasa cu montaj aparent și cu protecție împotriva ploii se poate folosi pentru montarea pe gard sau perete a echipamentelor DAHUA VTO2211G; Material: Material plastic ; Indice protecție IP: IP65 ;
4881 leiPreț
Carcasa cu montaj aparent și cu protecție împotriva ploii se poate folosi pentru montarea pe gard sau perete a echipamentelor DAHUA VTO4202F-x; Număr de module: 4 ( 2 x 2 ) ; Material: Aluminiu ;
58072 leiPreț
Videointerfoane DAHUA
Carcasa cu montaj aparent și cu protecție împotriva ploii se poate folosi pentru montarea pe gard sau perete a echipamentelor DAHUA VTO3211D; Material: Aliaj din aluminium ; Indice protecție IP: IP65 ;
13278 leiPreț
Carcasa cu montaj aparent și cu protecție împotriva ploii se poate folosi pentru montarea pe gard sau perete a echipamentelor DAHUA VTO4202FB-x; Număr de module: 3  ; Material: Aluminiu ;
36781 leiPreț
Bine ați venit la gama noastră de Videointerfoane DAHUA – soluții accesibile și de înaltă calitate pentru securitatea și confortul locuinței dumneavoastră! Cu o gamă variată de opțiuni, aceste videointerfoane DAHUA vă oferă valoare incontestabilă la prețuri accesibile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui sistem simplu sau unul complex, suntem aici pentru a vă oferi soluții complete, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Beneficiați de tehnologia avansată a videointerfoanelor DAHUA, care vă permite să vă monitorizați proprietatea în timp real, să comunicați cu vizitatorii și să controlați accesul în mod eficient. Fie că sunteți acasă sau plecați, aceste sisteme vă oferă liniștea și siguranța de care aveți nevoie.

Având în vedere importanța securității, am selectat cu grijă videointerfoanele DAHUA pentru a vă oferi o soluție fiabilă și durabilă, care nu compromite calitatea. Cu designuri elegante și funcționalități inovatoare, aceste videointerfoane reprezintă alegerea perfectă pentru orice tip de locuință.

De asemenea, suntem conștienți de importanța unui buget echilibrat și de dorința de a obține cea mai bună valoare pentru banii dumneavoastră. Prin urmare, suntem mândri să vă oferim videointerfoane DAHUA la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea și performanța.

Alegând un videointerfon DAHUA, alegeți calitatea, fiabilitatea și accesibilitatea într-un singur produs. Cu caracteristici tehnologice avansate și un preț competitiv, videointerfoanele DAHUA sunt soluția ideală pentru a vă proteja și a vă bucura de confortul locuinței dumneavoastră.

Asigurăm o experiență de cumpărare plăcută și ușoară, iar livrarea promptă și serviciul nostru de asistență tehnică vă garantează că sunteți în mâini sigure. Descoperiți gama noastră de videointerfoane DAHUA astăzi și vă garantăm că veți găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră de securitate și confort. Alegeți calitatea la prețuri accesibile cu videointerfoanele DAHUA!