Producător

Producător

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Montaj

Montaj

Unități U

Unități U

Adancime

Adancime

Tip ODF

Tip ODF

Splicer fibră optică profesional

Cabinete metalice de exterior

Filtre active

Dulap rack 19" 24U de exterior IP54 din seria STZD cu dimensiuni de 1464x816x625mm (HxWxD) şi montare pe soclu sau direct pe podea. Toate dulapurile RACK din gama STZD sunt din aluminiu  asta le face rezistente la rugină şi foarte ușoare. Un astfel de dulap cântăreşte doar 39,6 kg și este cea mai bună alternativă la dulapurile din oțel care sunt grele şi predispuse la...
Cabinet metalic de exterior termoizolat STZD 1467x1381x830 (HxLxD) din aluminiu, cu trei uşi dublu izolate adaptat pentru instalare la exterior cu soclu pentru a fi îngropat în pământ. Dulap cu sine rack 21-19 ", înălţime 26U. Clasă de protecţie IP56.
Dulap rack de exterior IP56/IK09 cu manta dublă STZD 1230x830x830 menit a fi montat pe o bază îngropată în pământ sau pe ciment. Dulap cu șine de rack 19", înălțime 22U. Nivel de protecție IP56. Dulapul exterior cu manta dublă Rack 19” 22U este fabricat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, ceea ce îl face rezistent la coroziune și ușor – are doar 48.6 kg. Este o alternativă la...
Cabinet metalic de exterior termoizolat STZD 1239x1381x830mm (HxLxD) din aluminiu, cu două uşi dublu izolate adaptat pentru instalare la exterior cu soclu pentru a fi îngropat în pământ. Dulap cu sine rack 21-19 ", înălţime 22U. Clasă de protecţie IP56.
Dulap rack de telecomunicații 18U cu acces dublu 1196x816x625 adaptat pentru instalare la exterior pe bază din aluminiu sau platformă din beton. Dulap cu șine de rack de 19 inchi, înălțime de 18U. Dulapul Fibertechnic 18U este complet din aluminiu, ceea ce determină rezistența la coroziune și greutatea redusă - doar 39,6 kg. Acest lucru face ca dulapul să fie o alternativă ideală la...

Cabinete Metalice de Exterior - Rack metalic: Valoare, Accesibilitate și Calitate Superioară!

Cabinete Metalice de Exterior, soluții perfecte pentru depozitarea și protejarea echipamentelor valoroase într-un mod sigur și accesibil.  

Cu o varietate de dimensiuni și modele, cabinetele metalice de exterior / rack-urile metalice sunt concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Rack-uri metalice de Exterior Fibertechnic® la 12/18/22/24/30/42/47u. Rackuri pentru cabluri de fibra optica, servere si alte echipamente.

Construite din materiale de înaltă calitate, acestea rezistă în fața intemperiilor (Grad IP54-IP56) și oferă protecție împotriva furturilor și vandalismului (IK10). 

Valorificându-vă fiecare cent investit, cabinetele noastre metalice de exterior sunt caracterizate de un raport excelent între calitate și preț. Fie că aveți nevoie de un spațiu de depozitare suplimentar pentru un cost redus sau căutați să înlocuiți structurile existente, vă oferim o gamă largă de opțiuni pentru a vă potrivi bugetului și nevoilor.

Folosind cele mai recente tehnici de fabricație și având un design ergonomic, cabinetele noastre metalice de exterior sunt ușor de asamblat și de utilizat. Acestea vă permit să organizați și să păstrați ordine în spațiul dumneavoastră, fără a compromite aspectul estetic.

Alegeți cabinetele noastre metalice de exterior pentru o soluție de încredere, durabilă și accesibilă. Investiți în siguranța și protecția echipamentelor dvs. valoroase. Comandați acum un cabinet metalic pentru cabluri de fibră optică, servere și alte echipamente și beneficiați de livrare rapidă și servicii de asistență clienți de înaltă calitate!

Vezi și categoria Dulap / Cutie Rack 19 inch - Rack Server.