Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Automatizări poartă

Filtre active

  • Transport Gratuit
  Kit automatizare poartă culisantă 500kg AB600 VIDOS include 2 telecomenzi și barieră IR - 1
   • Transport Gratuit
   Putere motor: 280 W ; Greutate poartă max.: 500 kg ; Viteză liniară: 11 ... 13 m/min ; Distanță comunicație wireless: ≥ 30 m ;
   1.36862 lei1.23176 leiPreț normal-10%opritPreț
   Bine ați venit la gama noastră de automatizări pentru porți - soluții accesibile și de înaltă calitate pentru a vă transforma porțile într-un sistem inteligent și ușor de utilizat. Indiferent de tipul de poartă pe care o aveți, oferim soluții de automatizare accesibile, care adaugă valoare și comoditate locuinței dvs.

   Cu automatizările noastre pentru porți, nu doar că veți obține un nivel ridicat de securitate și control asupra accesului, dar veți beneficia și de o economie semnificativă de timp și efort. Acestea vă permit să deschideți și să închideți porțile într-un mod automat, fără a fi nevoie să vă părăsiți vehiculul sau să vă deplasați în mod repetat. Simplu, eficient și accesibil!

   În plus, soluțiile noastre de automatizare sunt concepute să fie prietenoase cu bugetul dvs. Adaptându-ne la nevoile și cerințele dvs., oferim opțiuni de automatizare la prețuri competitive, astfel încât să puteți beneficia de toate avantajele fără a compromite calitatea sau eficiența.

   Cu o gamă variată de opțiuni și tehnologii avansate, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție de automatizare a porții, în conformitate cu bugetul și preferințele dvs. De la sisteme de deschidere cu telecomandă, la sisteme integrate cu control de la distanță prin smartphone, suntem dedicați să vă oferim soluții fiabile și accesibile.

   Alegeți automatizările noastre pentru porți și transformați-vă locuința într-un spațiu modern și comod, unde accesul este ușor și controlul este la îndemână. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre și pentru a beneficia de oferta noastră de preț competitivă.