Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Controllere acces cu detectie temperatura

Filtre active

Controlorul a fost prevăzut cu un sistem de fixare pe perete; Senzor: 1/2.8 " SONY Starvis™ Back-illuminated CMOS ; Deschidere: 68 ° ; Rezoluţie: 1920 x 1080  ; Raza de acţiune a iluminării IR:...
38638 leiPreț
Doriti sa achizitionati un controllere acces cu detectie de temperatura de calitate superioara si la un pret accesibil? Atunci suntem aici pentru dumneavoastra! Oferim solutii inovatoare pentru controlul accesului, care includ si functia de detectie a temperaturii corporale. Indiferent ca aveti nevoie de un astfel de dispozitiv pentru birouri, institutii de invatamant sau alte spatii publice, veti beneficia de un produs fiabil si de incredere.

Controllerele noastre de acces cu detectie de temperatura sunt proiectate pentru a asigura o experienta sigura si eficienta in gestionarea accesului persoanelor. Cu ajutorul tehnologiei avansate, aceste dispozitive pot detecta temperatura corporala a utilizatorilor, identificand astfel posibile semne de febra sau afectiuni medicale. Aceasta functie esentiala ajuta la prevenirea raspandirii bolilor si la mentinerea unui mediu sanatos.

In plus, suntem constienti de importanta accesibilitatii financiare. De aceea, oferim controllere de acces cu detectie de temperatura la preturi competitive, fara a compromite calitatea sau performanta. Ne dorim ca aceste solutii de securitate si control de acces sa fie accesibile tuturor, indiferent de buget.

Alegand produsele noastre, veti beneficia de un sistem modern, usor de utilizat si extrem de eficient. Cu ajutorul functiilor avansate de detectie a temperaturii, veti putea asigura un mediu sigur si sanatos pentru angajati, vizitatori si clienti. In plus, aceste controllere de acces sunt concepute sa se integreze perfect in orice tip de mediu, oferind un aspect estetic si elegant.

Comandati astazi un controllere acces cu detectie de temperatura si bucurati-va de solutia ideala pentru securitatea si controlul accesului in institutia dumneavoastra. Oferim livrare rapida, suport tehnic de calitate si garantie pentru toate produsele noastre. Nu ratati oportunitatea de a investi intr-un sistem de control de acces modern, eficient si accesibil! Contactati-ne acum si lasati-ne sa va oferim solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra!