Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Tip porturi

Tip porturi

Curent nominal

Curent nominal

Lungime cablu

Lungime cablu

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 40,00 lei - 346,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Prelungitoare

Filtre active

Bara de alimentarea ACAR S8 FA RACK este proiectată pentru alimentarea în condiții de siguranță a opt echipamente montate în cabinete rack 19". Dispozitivul oferă protecție împotriva supratensiunilor pe linia de 230 VAC cu ajutorul varistoarelor și are opt prize cu împământare. Prelungitorul este echipat cu un comutator iluminat și o siguranţă automată. Acesta poate fi montat într-unul din...
16501 leiPreț
Prize 230 V cu protecţie fulger şi siguranţă
Priza cu protecție Acar 504 WF RACK este proiectată pentru a alimenta până la 5 echipamente rackabile. Acestastă priză din seria Acar 504 are 5 prize împământate care prin utilizarea varistorilor rapizi protejeaza echipamentele de supratensiuni venite din rețeaua de 230V. Pe lângă butonul iluminat și cele două siguranțe rapide, priza cu protecție 504 WF mai este echipată și cu un filtru de...
21239 leiPreț
Prize 230 V cu protecţie fulger şi siguranţă
Echipamentul asigură echipamentele împotriva descărcărilor atmosferice sau a suprasarcinilor din reţeaua AC 230V; Curent maxim total: 10 A ; Puterea maximă cumulată: 2300 W ; Numărul de prize: 5 prize cu fişă de protecţie 10A/250V 2...
9128 leiPreț
Descriere categoria Prelungitoare - Valoare și accesibilitate la prețuri imbatabile!

Îmbunătățiți eficiența și confortul în locuința dvs. cu gama noastră de prelungitoare de înaltă calitate. Indiferent dacă este vorba despre nevoile de alimentare a echipamentelor electronice sau despre extinderea rețelei dvs. de prize, suntem aici pentru a vă oferi soluții fiabile la prețuri accesibile.

Cu o varietate de modele și caracteristici inovatoare, prelungitoarele noastre sunt proiectate pentru a satisface cerințele dvs. specifice. Fie că aveți nevoie de mai multe prize, protecție împotriva supratensiunilor sau cabluri lungi pentru a ajunge în locurile greu accesibile, suntem alegerea perfectă pentru dvs.

Avantajele noastre nu se limitează doar la calitatea și performanța produselor noastre, ci și la prețurile noastre competitive. Înțelegem importanța de a economisi bani în acest timp, așa că vă oferim prelungitoarele noastre la prețuri imbatabile în industrie. Fără a compromite calitatea sau siguranța, vă oferim o valoare excelentă pentru fiecare produs.

În plus, suntem conștienți de importanța SEO și de nevoia de a vă asigura că găsiți exact ceea ce căutați. Prin urmare, am optimizat această categorie pentru a se potrivi cuvintelor cheie relevante și a asigura o vizibilitate maximă în căutările dvs. online. Indiferent dacă sunteți un utilizator casnic sau un profesionist în căutare de soluții de alimentare, suntem aici să vă satisfacem cerințele.

Explorați acum gama noastră de prelungitoare și bucurați-vă de o combinație perfectă între calitate, valoare și accesibilitate. Realizați economii semnificative și obțineți produse fiabile pentru a vă îmbunătăți experiența în locuința sau spațiul dvs. de lucru. Alegeți înțelept și alegeți prelungitoarele noastre!