Conectică RF 50 Ohmi

Filtre active

Cabluri coaxiale 50 Ω Low Loss
Cablul de 50 de ohmi Trilan 240 este un cablu cu atenuare mică (low-loss) dedicat transmisiilor de date. Atenuarea mică face ca acest cablu să poată fi folosit în benzile de 2.4GHz şi 5 GHz astfel ca migrarea unui sistem să presupună doar înlocuirea echipamentelor.
616 leiPreț
Cablul de 50 de ohmi Trilan 240 este un cablu cu atenuare mică (low-loss) dedicat transmisiilor de date la rolă de 100 m. Atenuarea mică face ca acest cablu să poată fi folosit în benzile de 2.4GHz şi 5 GHz astfel ca migrarea unui sistem să presupună doar înlocuirea echipamentelor.
56092 leiPreț
Cablul de 50 de ohmi Trilan 240 este un cablu cu atenuare mică (low-loss) dedicat transmisiilor de date la rolă de 500 m. Atenuarea mică face ca acest cablu să poată fi folosit în benzile de 2.4GHz şi 5 GHz astfel ca migrarea unui sistem să presupună doar înlocuirea echipamentelor.
2.80444 leiPreț
Descriere categoriei pentru Conectică RF 50 Ohmi - Valoare și accesibilitate superioară pentru nevoile tale!

Descoperă gama noastră de conectică RF 50 Ohmi, concepută pentru a oferi o soluție fiabilă și de înaltă performanță la un preț accesibil. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul comunicațiilor sau un pasionat de electronice, această conectică este perfectă pentru a-ți satisface nevoile.

Oferind o valoare excelentă pentru fiecare bănuț investit, conectica RF 50 Ohmi este proiectată pentru a asigura o transmitere eficientă a semnalelor RF, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea și stabilitatea conexiunii. Fie că utilizezi această conectică pentru aplicații industriale, telecomunicații sau în proiectele tale DIY, vei beneficia de o performanță de încredere și o rezistență superioară în fața interferențelor.

Cu un design ergonomic și ușor de utilizat, conectica RF 50 Ohmi este compatibilă cu o gamă largă de echipamente și dispozitive, oferindu-ți versatilitate și flexibilitate în implementarea ta. Indiferent de cerințele tale, această conectică îți permite să te conectezi rapid și să obții rezultate excelente.

În plus, suntem conștienți că valoarea și accesibilitatea sunt importante pentru tine. De aceea, am creat această gamă de conectică RF 50 Ohmi cu un raport optim între calitate și preț, astfel încât să poți beneficia de soluții de înaltă performanță fără a-ți afecta bugetul.

Cu ajutorul conecticii RF 50 Ohmi, vei putea să-ți îmbunătățești proiectele, să-ți extinzi rețelele de comunicații și să-ți atingi obiectivele fără a compromite calitatea sau bugetul. Alege acum conectica RF 50 Ohmi și experimentează valoarea, performanța și accesibilitatea la un nivel superior!

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte și pentru a-ți simplifica căutarea, asigurăm o descriere SEO-friendly care va facilita găsirea conecticii RF 50 Ohmi în motoarele de căutare. Achiziționează acum conectica RF 50 Ohmi și descoperă o soluție fiabilă și economică pentru toate nevoile tale de comunicații!