Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Aparate de măsură

Filtre active

Detectori si testere cablu UTP/telefonic
Echipamentul permite identificarea şi urmărirea unui fir într-un grup de fire fără deteriora izolația acestuia.; Testerul poate fi utilizat și la verificarea stării liniilor telefonice, permiţând rezolvarea problemelor de instalare și mentenanța acestora;
12306 leiPreț
Detectori si testere cablu UTP/telefonic
Tester-ul ajuta instalatorii sa construiasca sisteme LAN sau de telefonie si retelele de servicii existente. Testeaza continuitatea cablurilor, detecteaza scurt-circuitele si conectarile incorecte. Setul este format din 2 parti - transmitatorul si receptorul- folosite la capetele opuse ale cablului testat. Este suficient sa porniti aparatul si conectati ambele parti ale tester-ului.
4393 leiPreț
  • Transport Gratuit
  DETECTOR CABLURI MS-6818 - 1
   • Transport Gratuit
   Senzorul MS-6818 permite identificarea și urmărirea cablurilor amplasate în pereți sau îngropate sub pământ; Funcţii cheie: Test de continuitate a cablului, Căutare a locului de avariere a cablului, Posibilitatea de identificare a oricăror elemente metalice ale instalațiilor electrice, sistemelor de apă și canalizare, încălzire ș.a.m.d. Posibilitatea...
   1.52541 leiPreț
   Aparate de masura universale
   UT-33A+ este un sistem de măsurare universal, digital, folosit la măsurarea: tensiunii, curentului, rezistanţei, capacității; Echipamentul este prevăzut cu o funcție de schimbare automată a intervalelor de măsurare, precum și cu funcția de măsurarea relativă (pentru măsurarea capacității);
   10807 leiPreț
   Clește de sertizare și tester de cablu rețea - 2 în 1 Acest produs Lanberg este un instrument de sertizare profesional pentru mufele RJ45 și RJ11; are un tester UTP/FTP încorporat în mânerele sertzorului; puteți să deconectați o parte a testerului de la sertizor; alimentat de 4 baterii LR44
   15990 leiPreț
   Descriere categoriei: Aparate de măsură - Valoare și Accesibilitate la Prețuri Atractive

   Bun venit în categoria noastră de Aparate de măsură, unde vă oferim soluții precise și eficiente pentru nevoile dvs. de măsurare. Suntem dedicați să vă punem la dispoziție echipamente de înaltă calitate, care să vă asigure rezultate precise și să vă satisfacă cerințele.

   Valorificând experiența noastră vastă în domeniul măsurătorilor, ne-am concentrat asupra dezvoltării unei game variate de aparate de măsură, adaptate tuturor industriilor și nevoilor specifice. De la aparate de măsură pentru electricitate, temperatură, presiune, lungime și multe altele, suntem aici pentru a vă asigura toate instrumentele necesare pentru a efectua măsurători precise și detaliate.

   Unul dintre aspectele cele mai importante pe care le-am avut în vedere la dezvoltarea acestor aparate de măsură este accesibilitatea la prețuri atractive. Înțelegem importanța de a avea instrumente de calitate superioară, dar ne dorim și ca acestea să fie accesibile tuturor. De aceea, vă oferim produse la prețuri competitive fără a compromite calitatea. Suntem convinși că veți găsi în această categorie soluții eficiente și prietenoase cu bugetul dvs.

   Având în vedere importanța optimizării pe motoarele de căutare (SEO), am selectat cu grijă cuvinte cheie relevante pentru această categorie, astfel încât să vă fie mai ușor să ne găsiți atunci când căutați aparate de măsură în limba română. În plus, pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și eficientă, am organizat produsele în subcategorii, astfel încât să puteți găsi rapid instrumentul de măsură de care aveți nevoie.

   Echipa noastră de profesioniști este mereu aici pentru a vă oferi suport și consultanță în alegerea celor mai potrivite aparate de măsură pentru nevoile dvs. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare. Vă mulțumim că ați ales să vă îndreptați atenția către gama noastră de aparate de măsură, și vă asigurăm că veți beneficia de valoare și calitate superioară la prețuri accesibile.