Producător

Producător

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Tip porturi

Tip porturi

Unități U

Unități U

Splicer fibră optică profesional

PDU - prize rackabile

Filtre active

Bara de alimentarea ACAR S8 FA RACK este proiectată pentru alimentarea în condiții de siguranță a opt echipamente montate în cabinete rack 19". Dispozitivul oferă protecție împotriva supratensiunilor pe linia de 230 VAC cu ajutorul varistoarelor și are opt prize cu împământare. Prelungitorul este echipat cu un comutator iluminat și o siguranţă automată. Acesta poate fi montat într-unul din...
16435 leiPreț
Prize 230 V cu protecţie fulger şi siguranţă
Priza cu protecție Acar 504 WF RACK este proiectată pentru a alimenta până la 5 echipamente rackabile. Acestastă priză din seria Acar 504 are 5 prize împământate care prin utilizarea varistorilor rapizi protejeaza echipamentele de supratensiuni venite din rețeaua de 230V. Pe lângă butonul iluminat și cele două siguranțe rapide, priza cu protecție 504 WF mai este echipată și cu un filtru de...
21156 leiPreț

Un PDU sau power distribution unit este un echipament de distribuție a curentului electric cu prize multiple, proiectat pentru alimentarea în condiții de siguranță a echipamentelor montate în rack servere sau cabinete rack de 19” sau 10”.

Prizele industriale sau barele de alimentare alimentează echipamentele dintr-un centru de date și pot oferi soluții complexe de  protecție la supratensiune și soluții de administrare și monitorizare  pentru a mări eficiența și durata de funcționare (uptime).

Multe prize rackabile (bare alimentare rack) oferă mult mai mult decat un simplu prelungitor cu mai multe prize și pot furniza/distribui curent trifazat sau o singură fază cu curent de până la 22 kVA sau mai mare. Exista două tipuri de prize PDU, unele simple (basic PDU) și unele inteligente (administrabile iPDU).

PDU-urile simple doar distribuie curentul electric la mai multe prize și, eventual, asigură protecție la supratensiune sau un buton de pornit/oprit și led-uri de control. Spre exemplu, o bară alimentare 6 prize poate oferi șase posturi universale, cu protecție la supratensiune și cu filtru integrat de alimentare, care elimină zgomotul din rețeaua electrică. Similar, o bară alimentare 8 prize oferă opt posturi universale și, în funcție de model, este echipată cu întrerupător, echipament de protecție la suprasarcini sau siguranță automată temporizată.