Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Greutate suportată

Greutate suportată

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 14,00 lei - 614,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Suporturi pentru televizoare si monitoare

Filtre active

Suporturi pentru televizoare si monitoare
Etajera Signal DVD-291 E93601 este gândită pentru montarea pe perete a echipamentelor gen DVD/Blu-ray player/recorder, receiver satelit, set-top box, etc. Greutatea maxim suportată este de 8 kg. Polița este din sticlă securizată cu o grosime de 5 mm. Suportul este din aluminiu - este ușor și foarte stabil. Sistemul de management al cablurilor permite ascunderea acestora, oferind un...
4165 leiPreț

Un suport LCD sau suport monitor reprezintă un sistem de prindere pentru monitor sau televizor, fix sau ajustabil. Majoritatea acestor tipuri de suport de televizor sau suport lcd de perete oferă un sistem de gestionare a cablurilor TV în cadrul sistemelor de recepție pentru satelit, atât pentru a ascunde cablurile, cât și pentru un aspect mai îngrijit

Pentru alegerea unui suport de perete pentru televizor sau a unui suport perete tv lcd trebuie ținut cont de mărimea/diagonala monitorului sau televizorului, de greutatea lui, de modul de fixare VESA și modalitățile de reglaj/poziționare de care are nevoie utilizatorul. În cazul montajului unui suport monitor perete putem vorbi de suport monitor de perete cu braț fix și cu braț reglabil (mai multe segmente de rotire/reglaj).

Tipuri de suport pentru monitor sau tv

O primă clasificare se poate face după modul de fixare. Astfel, avem:

-       suport TV perete:

-       suport televizor mobil

-       suport televizor colt

-       suport televizor cu picior

 

O a doua clasificare se poate face în funcție de modalitatea de prindere :

-       cu prindere de perete

-       cu prindere de tavan

-       cu prindere de birou sau birou cu clema

-       cu talpa fixa

-       prin insurubare

 

Alte clasificări se pot face în funcție de diagonala TV/LCD/plasmei, în funcție de greutatea admisă (de la 6 la 21 kg), în funcție de numărul de monitoare care vor fi prinse în suport (de la 1 până la 6) sau în funcție de brațul de fixare: braț fix, braț mobil cu cilindru cu gaz, braț mobil cu arc de poziționare.

Avantajele unui suport de perete

Prinderea cu un suport de perete a monitorului ajută la montajul și amenajarea ergonomică a unui birou sau a unei încăperi și la creșterea suprafeței utile de lucru, oferind în plus și posibilitatea organizării cablurilor sau a accesoriilor sistemelor de recepție. 

Nu în ultimul rând, datorită posibilității efectuării de reglaje de poziționare pentru monitor se poate îmbunătăți poziționarea individuală la birou, reducând o parte din stresul asupra corpului (spate și gât sau cel exercitat asupra ochilor).

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama suport LCD monitor de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț suport TV LCD perete competitiv, pentru produse la o calitate certificată.