Producător

Producător

Tip

Tip

Câştig

Câştig

Telealimentat

Telealimentat

DC-out

DC-out

Canal revers

Canal revers

Splicer fibră optică profesional

Amplificatoare satelit

Filtre active

HSA001R6 R82320 este un amplificator cu bandă dublă (TV terestru şi SAT), cu canal retur pasiv (65 MHz). Aceste caracteristici îl fac un dispozitiv universal pentru îmbunătăţirea semnalelor TV terestre sau de satelit. Dispunând de o gamă largă de frecvenţe: 87-862 MHz şi 950-2400 MHz, aplificatorul este ideal pentru instalţiile cu multiswitch acest în cazul în care conexiunea dintre priza TV a...
28999 leiPreț
Amplficatorul TERRA SA003 R82317 crește nivelul semnalului satelit în banda de frecvențe 950 - 2400 MHz. Acesta se folosește în cadrul sistemelor de recepție satelit cu trasee lungi de cablu între LNB și receptor SAT sau multiswitch. Doar în acest mod se pot elimină problemele de semnal scăzut care duc inevitabil la o recepție instabilă a programelor.
9665 leiPreț
Amplificatoarele satelit sunt dispozitive electronice utilizate pentru a amplifica semnalele de satelit și a le transmite către antenele de recepție. Aceste amplificatoare sunt proiectate să îmbunătățească calitatea semnalului și să crească puterea semnalului înainte de a fi transmis prin cablurile de antenă, ceea ce duce la o mai bună recepție a programelor TV prin satelit. Amplificatoarele satelit sunt disponibile într-o gamă largă de modele și caracteristici, inclusiv amplificatoare cu unul sau mai multe intrări, amplificatoare cu control al nivelului de semnal și amplificatoare cu filtrare de zgomot, pentru a se potrivi diferitelor nevoi de utilizare. Indiferent de nevoile dvs. de recepție prin satelit, un amplificator de satelit de calitate poate îmbunătăți semnalul și experiența dvs. de vizionare a televiziunii.