Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 0,00 lei - 877,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Accesorii pentru sudare fibre optice

59 (de) produse

Catalog
Grilă

Filtre active

Ancora pentru fibră optică I-FISH permite suspendarea cablului inclusiv o mică rezervă. Ancora este concepută pentru cabluri rotunde cu un diametru de până la 3.7 mm și cabluri plate cu dimensiuni de 3.1X2.0 mm, 3.3X2.0 mm și 5.0X2.0 mm. Este din material plastic rezistent la UV.
456 leiPreț
Clemă întinzătoare de fibră optică pentru cabluri rotunde autoportante ADSS, cu diametru de 3-6 mm, dedicată cablurilor Fibertechnic AERO si ADSS. Fabricată din material termoplastic de înaltă calitate, rezistentă la condiții meteorologice adverse și radiații UV.
546 leiPreț
Accesorii pentru sudare fibre optice
Ancora TELENCO DROP permite fixarea unei fibre FTTH sau a unui microcablu optic pe un stâlp. Corpul ancorei este acoperit cu un strat rezistent la UV. Prinderea este făcută pentru cabluri rotunde cu un diametru de 3 - 6 mm.
814 leiPreț
Accesorii pentru sudare fibre optice
Întinzătorul de cablu optic FTTH ODWAT-22 este făcut din oțel inoxidabil, şi ajută la fixarea cablurilor FTTH de abonat cu dimensiuni maxime de 10mm x 4mm. Acesta poate fi folosit pentru fibre optice sau cabluri coaxiale.
741 leiPreț

Cablurile de fibră optică se bucură, mai nou, de o largă răspândire, mai ales în telecomunicații - fiind un mediu de transmitere a semnalului pe distanțe mai mari și lărgimi de bandă mai mari decât cablurile tradiționale din domeniul telecomunicațiilor. Tehnologia cu fibră optică este utilizată pe scară largă și în locuințe, în reţele LAN, sisteme video de supraveghere analogice și IP,...

Mai multe