Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Preț

Preț

  • 0,00 lei - 877,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Accesorii pentru sudare fibre optice

Filtre active

Accesorii pentru sudare fibre optice
Ancora TELENCO DROP permite fixarea unei fibre FTTH sau a unui microcablu optic pe un stâlp. Corpul ancorei este acoperit cu un strat rezistent la UV. Prinderea este făcută pentru cabluri rotunde cu un diametru de 3 - 6 mm.
856 leiPreț
Accesorii pentru sudare fibre optice
Stripper fibră optică ProsKit 8PK-326 cu trei orificii. Primul dintre acestea este folosit la îndepărtarea bufferului de 250 microni în cazul fibrei optice cu miez de 125 microni. Cel de al doilea, la reducerea tamponului de 900 microni până la 250 microni. Ultimul orificiu este utilizat pentru fibrele optice cu jacheta de 2-3 mm. Strippingul se face până la tamponul de 900 de microni.
18543 leiPreț
Accesorii pentru sudare fibre optice
Splice-urile mecanice ULTIMODE FAST-MS1 sunt folosite pentru sudarea permanentă a fibrelor optice fără a mai fi nevoie de aparate de sudură profesionale. Atenuarea mică de doar 0.1 dB este datorită construcţiei interioare ce poziţionează fibrele cu ajutorul unor lamele în formă de V.
4146 leiPreț

Cablurile de fibră optică se bucură, mai nou, de o largă răspândire, mai ales în telecomunicații - fiind un mediu de transmitere a semnalului pe distanțe mai mari și lărgimi de bandă mai mari decât cablurile tradiționale din domeniul telecomunicațiilor. Tehnologia cu fibră optică este utilizată pe scară largă și în locuințe, în reţele LAN, sisteme video de supraveghere analogice și IP,...

Mai multe