Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Canale audio

Canale audio

Rackabil

Rackabil

Splicer fibră optică profesional

Balunuri

Filtre active

Setul de video balunuri 1VP-B M16654 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1329 leiPreț
Setul de video balunuri 1VP-A este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1329 leiPreț
Setul de video balunuri cu fir 1VP-C M16658 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Fiecare transformator video (balun) are un cablu flexibil care se termină cu un conector BNC, ce permite conectare uşoară chiar şi în locurile înguste.
1251 leiPreț
Setul este conceput cu o singură sursă de transmisie video şi de alimenatare, ce utilizează un cablu UTP. Fiecare dintre cele două unităţi este echipată cu conetor RJ-45, BNC, şi conector de alimentare 2.1/5.5 de genuri adecvate.
3678 leiPreț
  • La reducere!
  2 Buc
  14,18 lei
  1418 lei
  Video balun TR-1D (2 buc) - 1
   • La reducere!
   2 Buc
   Setul conține : 2 buc. Preţ pentru un set ; Standard: AHD - 8 Mpx 4K UHD, HD-CVI - 8 Mpx 4K UHD, HD-TVI - 8 Mpx 4K UHD, CVBS - PAL, NTSC ; Tip echipament: Pasiv ; Număr de...
   1418 leiPreț
     2 Buc
     VIDEO BALUN TR-1D-UHD(2 buc) - 1
       2 Buc
       Setul conține : 2 buc. Preţ pentru un set ; Standard: AHD - 8 Mpx 4K UHD, HD-CVI - 8 Mpx 4K UHD, HD-TVI - 8 Mpx 4K UHD, CVBS - PAL, NTSC ; Tip echipament: Pasiv ; Număr de...
       1743 leiPreț
         2 Buc
         19,17 lei
         1917 lei
         Video balun TR-1D-HD(2 buc) - 1
           2 Buc
           Setul conține : 2 buc. Preţ pentru un set ; Standard: AHD - 8 Mpx 4K UHD, HD-CVI - 8 Mpx 4K UHD, HD-TVI - 8 Mpx 4K UHD, CVBS - PAL, NTSC ; Tip echipament: Pasiv ; Număr de...
           1917 leiPreț

           Balunurile fac trecerea din punct de vedere al impedanţei de la cablurile coaxiale (75 Ohmi) la cele torsadate (100 Ohmi). In aceasta categorie veţi găsi o gamă largă de video balunuri cu diferite numere de canale, carcasa mici sau racabile si cu funcţii de tip alimentare sau canal audio pentru a lega şi un microfon lăngă cameră.

           Ce este un video balun?  Denumirea de balun vinde de la prescurtarea din limba engleză a expresiei "balanced-unbalanced". Un balun este un echipament electric ce convertește un semnal echilibrat, simetric (balanced) într-un semnal dezechilibrat nesimetric (unbalanced).  

           Funcția principală a unui balun este asigure compatibilitatea între sisteme, găsindu-și, astfel, o aplicabilitate largă în sistemele moderne de comunicații, în sisteme de supraveghere și nu numai.

           Un set video balun este destinat transmiteri semnalului video şi a alimentării cu ajutorul cablului torsadat. Acesta adaptează impedanţa cablului coaxial 75Ω la impedanţa cablului de rețea de 100Ω permițând transmisia semnalului video până la 400 m (cu cablu UTP categoria 5) şi elimină interferenţele. În sistemele CCTV, un video balun CCTVeste un element de legătură dintre un  cablu coaxial și un cablu UTP. În general, video balunuri au o intrare/ieșire video BNC și un conector cu șuruburi, pentru 2 cabluri (o pereche).

           Tipuri de video balunuri

           După modul de acționare:

           • Video balun pasiv: permite o legătură de până la aproximativ 300-400 m color și 600 m alb negru, fără pierderi de calitate a semnalului și sunt recomandate în special pentru sistemele analog CCTV
           • Video balun activ: video balun cu alimentare. Necesită alimentare 12 VDC / 160 mA și permite o legătură de până la 1.5km în combinație cu un balun pasiv sau de până 3k m cu un alt balun activ. Printre avantajele sale se pot enumera rezistența crescută la interferențe (semnalul este nebalansat, ca în cazul cablurilor audio profesionale), distanța mare de transmisie, dar și economia de cablu și diversitatea de configurații posibile. Sunt recomandate pentru camerele HD
           • Video balun activ cu stabilizator
           • Video balun pasiv cu alimentare

           După numărul de canale

           • Video balun 1 canal
           • Video balun 2 canale
           • Video balun 4 canale
           • Video balun 8 canale

           După construcție

           • Compacte
           • Rackabile
           • Compacte cu cablu

           Exemplu: video balun 16 porturi video+alimentare 8 M pix rackabil 19 inch: este destinat transmiteri semnalului video şi a alimentării cu ajutorul cablului de reţea (UTP, FTP). Acesta adaptează impedanţa cablului coaxial 75Ω la impedanţa cablului de rețea de 100Ω permițând transmisia semnalului video până la 400 m @ PAL (cablu UTP categoria 5) şi elimină interferenţele. Semnalul video este transmis printr-o pereche de fire, celelalte trei perechi se folosesc pentru alimentare. Echipamentul video balun HD se compune din 2 module de alimentare independente care permit diferite configuraţii. Transmiterea alimentării 12V DC este făcută prin TR-1M/70 şi TR-1PV/70. O parte din ieşiri pot fi alimentate la 12V, celelalte, de ex. cu 40V ceea ce permite telealimentarea pe distanţe mai mari (împreună cu TRN-1/400, ZK-40/6 sau ZK-40/16).

           Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama video balun de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț competitiv, pentru produse la o calitate certificată.