Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Material

Material

Unități U

Unități U

Cu sursă

Cu sursă

Tip ODF

Tip ODF

Tip Keystone

Tip Keystone

Splicer fibră optică profesional

Rack 19" și diverse montaj

Filtre active

Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Un număr din ce în ce mai mare de echipamente LAN, CATV, CCTV, destinante sectorului profesional cât şi utilizatorului casnic sunt compatibile dimensiunea standard de 19" şi ca urmare se doreşte instalarea acestora în cabinetele metalice de tip RACK 19" nu doar pentru a le protejate împotriva deteriorării dar şi pentru a da un aspect estetic încăperii unde sunt folosite.
1.39773 leiPreț
Tavă pentru rack 19" cu adâncime de 254 mm şi fixare pe şinele din faţă sau spate. Aceasta este folosită la instalarea diverselor echipamente care nu sunt conforme cu standardul de rack, cum ar fi multiswitchuri, DVRuri şi NVRuri.
7185 leiPreț
207,51 lei
20751 lei
Panelul este destinat concentrării cablurilor de 75 de ohmi, De exemplu, acesta poate fi folosit pentru organizarea cablurilor ce vin de la camerele de supraveghere la un DVR. Panelul se montează într-un cabinet rack de genul R912020, R912021, R912022.
20751 leiPreț
Rack 19 și diverse montaj este o categorie care include produse și accesorii pentru montarea echipamentelor în rack-ul 19 inch. Acestea sunt soluții profesionale și fiabile pentru organizarea și gestionarea cablurilor și a echipamentelor IT, de rețea și de telecomunicații. În această categorie veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv rack-uri, dulapuri, sertare, suporturi pentru echipamente, prize și multe altele. Toate aceste produse sunt concepute pentru a oferi un mediu sigur și eficient pentru echipamentele dumneavoastră și pentru a vă ajuta să economisiți spațiu și să îmbunătățiți performanța sistemelor dumneavoastră.