Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Porți control acces

Filtre active

Poarta pivotantă APTI-BG-1G este concepută pentru a funcționa cu sistemele de control al accesului în instalațiile care necesită un flux mare de acces, cum ar fi: aeroporturi, stații de metrou, săli de expoziții, săli de concerte, piscine, săli de sport ș.a.m.d.; Este posibilă atât verificarea unilaterală, cât și bilaterală a trecerii.; Timpul de deschidere a porții:...
9.88563 leiPreț
Turnichetul APTI-BG-1T este conceput pentru a funcționa cu sistemele de control al accesului în instalații care necesită un flux sporit de trafic, cum ar fi aeroporturile, stațiile de metrou, sălile de expoziții, sălile de concerte, piscinele, sălile de sport ș.a.m.d.; Capacitatea maximă a porții este de aproximativ 30 de persoane pe minut.; Este posibilă atât verificarea unilaterală, cât și...
4.03383 leiPreț
Turnichetul DS-K3G501SX-R/M-DM55 este conceput pentru a funcționa cu sistemele de control al accesului în instalații care necesită un flux sporit de trafic, cum ar fi aeroporturile, stațiile de metrou, sălile de expoziții, sălile de concerte, piscinele, sălile de sport ș.a.m.d.; Este posibilă atât verificarea unilaterală, cât și bilaterală a trecerii.; Capacitatea de...
10.09901 leiPreț
Căutând o soluție accesibilă și valoroasă de control al accesului? Descoperă gama noastră de Porți cu control acces!

Indiferent dacă ai nevoie de o soluție de securitate pentru locuința ta sau pentru afacerea ta, porțile noastre cu control acces sunt alegerea perfectă. Combinația dintre tehnologia avansată și prețurile accesibile face ca aceste porți să fie o opțiune excelentă pentru toată lumea.

Beneficiind de caracteristici de ultimă generație, porțile noastre cu control acces asigură o securitate sporită și o ușurință de utilizare remarcabilă. Indiferent dacă dorești să restricționezi accesul într-un anumit perimetru, să gestionezi fluxul de persoane sau să oferi un control strict asupra intrărilor și ieșirilor, porțile noastre îți oferă flexibilitatea și siguranța de care ai nevoie.

Cu ajutorul caracteristicilor noastre de control acces, poți monitoriza și înregistra activitatea de intrare și ieșire, asigurând un nivel înalt de securitate. În plus, aceste porți sunt ușor de instalat și de întreținut, făcându-le o soluție practică și convenabilă pentru orice proprietar.

Alătură-te celor care au ales deja soluția noastră de control acces și bucură-te de o protecție eficientă și accesibilă. Explorează gama noastră de porți cu control acces acum și alege opțiunea perfectă pentru nevoile tale!

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe sau pentru a programa o demonstrație gratuită a produselor noastre. Suntem aici să te ajutăm să îți asiguri securitatea și să îți îndeplinești toate cerințele de control acces într-un mod eficient și convenabil!