Cabinete rack 19 inchi - Rack server

Filtre active

Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Un număr din ce în ce mai mare de echipamente LAN, CATV, CCTV, destinante sectorului profesional cât şi utilizatorului casnic sunt compatibile dimensiunea standard de 19" şi ca urmare se doreşte instalarea acestora în cabinetele metalice de tip RACK 19" nu doar pentru a le protejate împotriva deteriorării dar şi pentru a da un aspect estetic încăperii unde sunt folosite.
1.39773 leiPreț
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Cabinet potrivit pentru orice fel de echipamente cu dimensiuni standard de 19". Ideal pentru headend-uri, DVR-uri, echipamente reţea şi nu numai. Rack-ul standard de 19" oferă un aspect estetic, cât mai ordonat echipamentelor dvs. şi în acelaşi timp vă protejează dispozitivele instalate de accidente.
1.48865 leiPreț
1.784,10 lei
1.78410 lei
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Un cabinet metalic de tip Rack 19" este echipamentul ideal pentru protecția dispozitivelor de ultimă generație folosite în rețelele LAN, CATV, SatTV și CCTV. În ultimii ani, tot mai mulți producători au introdus treptat chiar și în gama lor de produse "consumer" echipamente compatibile cu standardul Rack 19".
1.78410 leiPreț
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Cabinet potrivit pentru orice fel de echipamente cu dimensiuni standard de 19". Ideal pentru headend-uri, DVR-uri, echipamente reţea şi nu numai. Un rack de 19" oferă un aspect estetic, cât mai ordonat echipamentelor dvs. şi în acelaşi timp vă protejează dispozitivele instalate de accidente.
2.21598 leiPreț
Cabinet potrivit pentru orice fel de echipamente cu dimensiuni standard de 19". Ideal pentru headend-uri, DVR-uri, echipamente reţea şi nu numai. Un rack de 19" oferă un aspect estetic, cât mai ordonat echipamentelor dvs. şi în acelaşi timp vă protejează dispozitivele instalate de accidente.
2.77280 leiPreț
Cabinetul rack pentru servere de 24U Signal R9120161 cu dimensiuni de 600x800 este dotat cu uşi metalice perforate în faţă şi spate. Datorită uşilor perforate se poate asigura răcirea echipamentelor din rack cu ajutorul unui aer condiţionat montat în camera serverelor. Distanţele dintre şinele de fixare se pot regla în paşi de 1 cm pentru a simplifica instalarea echipamentelor. Cele 4 uşi...
3.12618 leiPreț
Cabinetul rack pentru servere de 42U Signal R9120165 cu dimensiuni de 600x1000 este dotat cu uşi metalice perforate în faţă şi spate. Datorită uşilor perforate se poate asigura răcirea echipamentelor din rack cu ajutorul unui aer condiţionat montat în camera serverelor. Distanţele dintre şinele de fixare se pot regla în paşi de 1 cm pentru a simplifica instalarea echipamentelor. Cele 4 uşi...
3.47113 leiPreț
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Din ce în ce mai multe echipamente LAN/CCTV/CATV/SatTV destinate pieței de larg consum sunt compatibile cu dulapurile metalice Rack 19" deoarece acestea oferă o siguranță sporită pe termen lung a echipamentelor instalate precum și un mod de organizare plăcut, o instalație finală estetică.
54412 leiPreț
Acest cabinet metalic RACK 19" de 6U 600 mm este potrivit pentru montarea tuturor tipurilor de echipamente cu carcase rackabile. Ideal pentru a instala headend-uri, diferite tipuri de echipamente chiar şi sisteme home entertainment. Din ce în ce mai des, echipamentele de reţea, de distribuţie TV sau de supraveghere sunt construite şi în carcase rackabile. Acest tip de montaj asigură protecţia...
50005 leiPreț
Cabinet metalic RACK 19" de 6U 450 mm potrivit pentru montarea a toate tipurile de dispozitive în carcase standard rack de 19". Ideal pentru a instala headend-uri, diferite tipuri de echipamente chiar şi sisteme de home entertainment. Din ce în ce mai des, sistemele LAN, echipamentele TV, dispozitivele de supraveghere sunt construite în carcase rackabile. Acest tip de montaj asigură protecţia...
42614 leiPreț
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Cabinet metalic RACK 19" de 9U 600 mm potrivit pentru montarea a toate tipurile de dispozitive in carcase standard rack de 19". Ideal pentru a instala headend-uri, diferite tipuri de echipamente chiar şi sisteme de home entertainment. Din ce în ce mai des, sistemele LAN, echipamentele TV, dispozitivele de supraveghere sunt construite în carcase rackabile. Acest tip de montaj asigură protecţia...
62498 leiPreț
Cabinet RACK 19" de 9U 450 mm potrivit pentru montarea a toate tipurile de dispozitive în carcase standard rack de 19". Ideal pentru a instala headend-uri, diferite tipuri de echipamente chiar şi sisteme de home entertainment. Din ce în ce mai des, sistemele LAN, echipamentele TV, dispozitivele de supraveghere sunt construite în carcase rackabile. Acest tip de montaj asigură protecţia...
51880 leiPreț

Cabinete rack 19 inchi - Rack server

Un cabinet rack de 19 inch este un cadru standardizat (deschis, open frame) sau un dulap rack închis care servește la instalarea unor echipamente electronice sub formă de module. Acest tip de cabinet metalic reprezintă o soluție constructivă eficientă atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al costului, pentru o integrare a componentelor active și pasive de rețea și telecomunicații.

În cazul rack-ului 19", fiecare modul este standardizat la o lățime de 19 inch (482.6mm) și include urechile de fixare de fiecare parte a modulului, permițând instalarea în cadru cu ajutorul șuruburilor de fixare.

Modulele uzuale pot fi servere, echipamente de telecomunicații, echipamente de rețea, echipamente științifice și altele. Una dintre cele mai frecvente utilizări este cea de cabinet server, cu variantele rack server perete sau dulap rack server podea.

Tipuri de cabinete rack

Exista o gamă variată de forme constructive și de mărimi ce conferă o flexibilitate mare.

Astfel, în funcție de modalitatea de montare, există rack-uri metalice de podea (care pot fi de tip deschis, open frame sau de tip dulap rack), precum și rack-uri de perete, respectiv cutii rack suspendate.

Flexibilitatea dimensională este dată de numărul de unități de înălțime (distanța standard este 1U și este marcată pe tije) care sunt disponibile în cabinetul rack pentru echipamente compatibile 19”. Astfel, iată câteva exemple: cabinet rack server 6U; cabinet server rack 12U; cabinet server 15U sau rack server 19U.

În funcție de destinația lor, le putem clasifica în cabinete rack și cabinete server. Dulapul rack server este prevăzut, de regulă, cu uși perforate care asigură astfel o răcire eficientă a echipamentelor instalate în rack: fie folosind aerul condiționat care circulă în încăperea în care este plasat cabinetul metalic, fie prin evacuarea aerului cald, în cazul utilizării unor module de ventilație instalate în rack server.

Există și cabinete metalice special concepute pentru exterior, care rezistă în fața intemperiilor (Grad IP54-IP56) și oferă protecție împotriva furturilor și vandalismului (IK10). 

Avantajele utilizării unui cabinet rack

Cabinetele metalice rack de 19 inch reprezintă soluții constructive optimizate atât pentru mediul profesional, cât și pentru utilizatorii obișnuiți care doresc să organizeze și să folosească mai bine spațiul de acasă. Un rack metalic de 19” este eficient atât din punct de vedere estetic, cât și din cel al costului și poate fi utilizat atât de cei care lucrează în domeniul IT și al telecomunicațiilor, cât și de specialiștii în inginerie.

Echipamentele  compatibile de 19 inch, cum ar fi echipamentele de rețea active sau pasive, de telecomunicații sau dispozitivele de supraveghere, sunt instalate în rack-uri de tip dulap, open frame sau server rack pentru protejarea acestora, dar și pentru a asigura un aspect ordonat și estetic în încăpere.

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama dulapuri / cutii rack, de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț rack server competitiv, pentru produse la o calitate certificată.