Splicer fibră optică profesional

Sisteme satelit cu fibră optică

Filtre active

Sisteme satelit cu fibră optică
Acest dispozitiv a fost proiectat pentru a converti în RF semnale SAT-IF, DVB-T şi FM/DAB transmise într-o reţea optică pasivă de către un TOU 232 KIT A9880. Echipamentul dispune de 4 ieşiri RF corespunzătoare fiecărei combinaţii polarizare-frecvenţă (VL-HL-VH-HH) şi una pentru semnalele DVB-T şi DAB.
89644 leiPreț
Sisteme satelit cu fibră optică
Acest dispozitiv a fost proiectat pentru a converti în RF semnale SAT-IF, DVB-T şi FM/DAB transmise într-o reţea optică pasivă de către un TOU 232 KIT A9880. Echipamentul dispune de 4 ieşiri RF individuale ce furnizează semnal DVB-T + DAB + FM, pe fiecare putând fi conectat câte un receiver de satelit.
76839 leiPreț
Categoria Sisteme satelit cu fibră optică include echipamente și tehnologii care permit transmisia de date și semnale prin intermediul sateliților și a fibrei optice. Aceste sisteme sunt ideale pentru locațiile în care accesul la internet prin cablu sau fibra optică tradiționale este limitat sau imposibil. Utilizarea fibrei optice permite o viteză mare de transfer a datelor, iar transmisia prin sateliți oferă o acoperire extinsă, astfel încât să poată fi utilizată în zonele rurale sau izolate. Sistemele satelit cu fibră optică sunt utile și în domenii precum telecomunicații, transporturi, aplicații militare sau monitorizare meteorologică.