Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Categorie

Categorie

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 0,00 lei - 154,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Mufe RJ45 și telefonice

88 (de) produse

Catalog
Grilă

Filtre active

Manşoanele gri pentru mufe RJ45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț
Mufe RJ45 și telefonice
Manşoanele negre pentru mufe RJ45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț
Manşoanele galbene pentru mufe RJ45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț
Mufe RJ45 și telefonice
Manşoanele verzi pentru mufe RJ 45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț

Noțiunile de mufe internet și mufe telefon se referă, de obicei, la mufe pentru cabluri torsadate (Twisted Pair) și la elemente de conectică și accesorii specifice acestora. Spre deosebire de acestea, pentru cablurile de fibră optică se folosesc...

Mai multe