Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Tip fibră

Tip fibră

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 0,00 lei - 2.801,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri

116 (de) produse

Catalog
Grilă

Filtre active

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Dopurile sunt utilizate pentru a închide cuplele nefolosite în panourile frontale ale dispozitivelor de fibră optică, pentru a le proteja de pătrunderea prafului. Acest element se potrivește cu conectorii SC simplex
088 leiPreț
1,68 lei
168 lei
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Dopurile sunt utilizate pentru a închide cuplele nefolosite în panourile frontale ale dispozitivelor de fibră optică, pentru a le proteja de pătrunderea prafului. Acest element se potrivește cu conectorii SC duplex.
168 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Cutia terminală ULTIMODE TB-02H-1 permite organizarea uşoară a cablurilor optice până la un maxim de 4 fibre (depinde de cuplele instalate). Cutia permite instalarea a cuplelor SC simplex (se pot conecta până la 2 fibre având cuple SC sau FC, sau până la 4 fibre având cuple LC).
596 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Un set de 50 de șuruburi pentru montarea adaptoarelor optice în cutii de distribuție cu fibră optică. Setul este suficient pentru a fixa până la 24 de adaptoare. Șuruburile sunt fabricate din oțel inoxidabil A2.
633 leiPreț
Suportul L5556 a fost special creat pentru a acomoda joncţiunile mecanice ULTIMODE FAST-MS1 L5550. Are o capacitate de maxim şase racorduri. Dimensiunea compactă precum şi gaura cu filet pentru un șurub metalic uşurează considerabil instalarea echipamentului în casetele de fibră optică, cutii de distribuţie, etc.
672 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Casetă se poate instala modular impreună cu alte tăvi consecutive, poate fi montata direct în cutia de distribuție fibră și poate fi folosita cu pigtail-uri. Prinderea foarte puternică a husei garantează siguranța fibrelor. În casetă pot fi plasate până la 24 de suduri optice. Dimensiuni: 12 x 98 x 162 mm
954 leiPreț

ODF-urile, cutiile FTTH (terminal box) și cutiile distribuție fibră optică sunt echipamente distribuție optică folosite pentru instalarea și organizarea cablurilor de fibră optică.

ODF (optical distribution frame - cadru...

Mai multe