Splicer fibră optică profesional

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri

Filtre active

  • Pachet
  ODF rackabil 12xSC simplex 1U 19'' glisant alb - 1
   • Pachet
   Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
   Patch panel ODF Fibertechnic pentru  12 cuple SC/E2000 simplex/LC duplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
   24678 lei23444 leiPreț normal-5%opritPreț
    • Pachet
    ODF rackabil 12xSC duplex 1U 19'' glisant alb - 1
     • Pachet
     Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
     Patch panel ODF Fibertechnic pentru  12 cuple SC/E2000 duplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
     24678 lei23444 leiPreț normal-5%opritPreț
      • Pachet
      ODF rackabil 24xSC simplex 1U 19'' glisant alb - 1
       • Pachet
       Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
       Patch panel ODF Fibertechnic pentru 24 cuple SC/E2000 simplex/LC duplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
       24678 lei23444 leiPreț normal-5%opritPreț
        • Pachet
        ODF rackabil 24xSC duplex 1U 19'' glisant alb - 1
         • Pachet
         Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
         Patch panel ODF Fibertechnic pentru 24 cuple SC/E2000 simplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
         24678 lei23444 leiPreț normal-5%opritPreț
          • Transport Gratuit
          Cabinet metalic de exterior FTTH SSF-1351x394x249 - 1
           • Transport Gratuit
           Cabinet de distribuție fibră optică pentru exterior cu dimensiuni de  1351x394x209 gândit pentru conectarea la internet/CATV/DTH a clienților.
           1.15677 leiPreț
           Carcasa metalică pentru distribuție FO, GFM-12(F) a fost proiectată pentru a fi folosită în diferite condiții și locații. Este vopsită în câmp electrostatic și este rezistentă la temperaturi înalte și joase, perfectă pentru montajul la exterior.
           12088 leiPreț
           Tava cu ODF pentru distribuţie a fibrelor optice P-PSP-G19-1U-6-SC L5406 cu raft lateral combină caracteristicile a două elemente pentru instalarea dispozitivelor și terminarea cablurilor de fibră optică într-un singur echipament rackabil. Design unic pentru economisirea de spațiu și instalare îngrijită într-un dulap.
           22298 leiPreț
           Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
           Cutia terminală ULTIMODE TB-02H-1 permite organizarea uşoară a cablurilor optice până la un maxim de 4 fibre (depinde de cuplele instalate). Cutia permite instalarea a cuplelor SC simplex (se pot conecta până la 2 fibre având cuple SC sau FC, sau până la 4 fibre având cuple LC).
           796 leiPreț
           Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
           ULTIMODE P-6 oferă protecţie pentru splice-urile optice şi asigură poziţionarea corectă a fibrelor (unghiul potrivit de curbare). Această casetă este destinată montării în cutia de distribuţie ULTIMODE MT-548 şi în RACK-uri de 19''.
           1906 leiPreț

           ODF-urile, cutiile FTTH (terminal box) și cutiile distribuție fibră optică sunt echipamente distribuție optică folosite pentru instalarea și organizarea cablurilor de fibră optică.

           ODF (optical distribution frame - cadru de distribuție optică) este un cadru modular, utilizat la instalarea cablurilor optice, îmbinarea și protecția fibrelor, pozarea și gestionarea acestora, de cele mai multe ori într-un cabinet rack. Un ODF constituie o parte importantă în realizarea unui mediu sigur și flexibil pentru rețeaua optică. Acest echipament este utilizat în mod uzual în rețelele de fibră optică și poate funcționa ca protecție al terminării cablului optic și al transmiterii de linie. Alegerea unui ODF fibră optică potrivit se face în funcție de numărul de fibre optice care trebuiesc integrate într-o singură unitate.

           O cutie de distribuție / joncțiune pentru fibra optică  - FTTH (Fiber to the Home) - permite organizarea simplă a acestora și care se montează, cel mai adesea, pe un perete interior în locaţia clientului, în locul în care intră fibra optică de la furnizor. O cutie de distribuție fibră optică FTTH oferă utilizatorilor finali și lucrătorilor în comunicații o soluție flexibilă și ușor de utilizat pentru îmbinarea montarea finală a fibrei optice la domiciliu sau în companie.

           O cutie distribuție fibră optică este utilizată pentru conectarea fibrei optice în diferite puncte terminale ale rețelei sau realizarea unor puncte de distribuție. Cutia de distribuție fibră optică este un produs obișnuit în FTTH și FTTB. Protejează punctul de conectare al cablului optic, face stabil punctul de acces al cablului optic, protejează fibra optică de praf și umezeală. Sunt disponibile cutii cu mai multe variante de adaptori. Din cauza folosirii sporite a soluțiilor de tip rack în complexele rezidențiale, cutia distribuție fibră optică are, de cele mai multe ori, forma și dimensiunile compatibile cu rack-urile de 19".

           Pentru instalarea, îmbinarea și protecția fibrelor optice în cadrul acestor echipamente fibră optică se folosesc o serie de accesorii, cum ar fi manșon fibră optică - manșon termocontractabil (tubulețe termocontractante utilizate pentru protecția sudurilor de fibră optică, ce asigură un grad de rigiditate care împiedică îndoirea  zonei care a fost îmbinată; dischetă fibra optică - casetă sudură fibră optică, folosită la echiparea unui ODF și este proiectată cu scopul de depanare, ghidare, poziționare și protecție a fibrei; enclosure fibră optică - cutii joncțiune fibră optică, folosite pentru protejarea firelor fibrei și a nodurilor de ramificări, facilitează instalarea și gestionarea cablurilor și conectorilor optici.

           Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama ODF, cutii FTTH, cutii distribuție fibră optică de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț ODF competitiv, pentru produse la o calitate certificată.