Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Producător

Producător

Preț

Preț

 • 6,00 lei - 5.909,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Aparate sudura fibra optica

Filtre active

Adaptorul AI-9/ADPS vă permite să conectați o sursă de alimentare AI-9/PS la un dispozitiv de îmbinare a fibrelor optice AI-9.; Dispozitivul este echipat suplimentar cu o ieșire de alimentare USB 5V/2.5A;
10839 leiPreț
Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-9 / powermetru + sursă laser încorporate (cu trusă de unelte ) - 1
  • Transport Gratuit
  Fire AI-9 este cel mai recent model al liniei Signal Fire aparate pentru sudura fibrelor optice, utilizate cu succes în instalații de fibră optică de câțiva ani.
  5.90821 leiPreț
   • Transport Gratuit
   Trusă pregătire mufare/sudură fibră FTTH SP-58C - 1
    • Transport Gratuit
    În set: Powermetru optic, Tester laser de fibră optică, Stripper pentru cablurile optice plate, Striper universal pentru izolaţie, Cleaver de fibră, Borcan cu dozator pentru alcool izopropil, Măsură pentru verificarea diametrului fibrei optice ; Caracteristici principale: Pregătirea petru...
    82456 leiPreț
    Clemă de ancorare și tensionare de tip FISH pentru cabluri de fibră optică suspendate aeriene. Poate fi folosit pentru cabluri rotunde cu diametrul exterior de 2-5 mm și pentru cabluri plate 2x3.1mm, 3.3x2.0mm si 5.0x2.0mm. Fabricat din plastic rezistent la UV. A fost proiectat pentru a rezista la o forță de tensiune de până la 900 N atunci când este instalat corespunzător.
    689 lei620 leiPreț normal-10%opritPreț
     • Transport Gratuit
     Signal Fire S-06 cleaver fibră optică de înaltă precizie - 1
      • Transport Gratuit
      Cleaver-ul de fibră optică Signal Fire S-06 L5882 asigură o ușurință maximă de utilizare, menținând totodată cea mai mare repetabilitate a parametrilor de tăiere, procesul în sine este alcătuit numai din poziționarea fibrelor și deplasarea lamei.
      80101 leiPreț
       • Transport Gratuit
       Acumulator pentru Signal Fire AI-9, AI-8, AI-7 (7800 mAh) - 1
        • Transport Gratuit
        Acumulator Li-Ion pentru splicerul Signal Fire AI-9, AI-8, AI-7. Capacitatea de 7800 mAh permite efectuarea a aprox. 200 de suduri de fibră optică. Acumulatorul se poate folosi ca rezervă pe teren şi se schimbă foarte uşor.
        65301 leiPreț
        Aparate sudura fibra optica
        Set de electrozi de rezervă pentru Signal Fire AI-7 L5880. Cu aceşti electrozi puteţi efectua aproximativ 3000 de suduri de fibră optică. Procedura de înlocuire a acestora este descrisă în manualul de utilizare al splicerului.
        52239 lei49627 leiPreț normal-5%opritPreț

        Un splicer fibră optică este un echipamente sau un seturi de pregatire pentru sudura fibrelor optice.

        Un kit de prăgatire fibre optice pentru sudură conține, de regulă, toate componentele necesare pregătirii pentru un splice mecanic sau pentru sudura oricărui tip de fibră...

        Mai multe