Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Aparate sudura fibra optica

Filtre active

Cleaver-ul de fibră optică Signal Fire S-06 L5882 asigură o ușurință maximă de utilizare, menținând totodată cea mai mare repetabilitate a parametrilor de tăiere, procesul în sine este alcătuit numai din poziționarea fibrelor și deplasarea lamei.
74997 leiPreț
În set: Powermetru optic, Borcan cu dozator pentru alcool izopropil, Cleaver de fibră, Striper universal pentru izolaţie, Stripper pentru cablurile optice plate, Tester laser de fibră optică, ; Caracteristici principale: Pregătirea petru splicing a celor mai utilizate fibre optice...
93659 leiPreț
Aparate sudura fibra optica
Set de electrozi de rezervă pentru Signal Fire AI-7 L5880. Cu aceşti electrozi puteţi efectua aproximativ 3000 de suduri de fibră optică. Procedura de înlocuire a acestora este descrisă în manualul de utilizare al splicerului.
52239 lei49627 leiPreț normal-5%opritPreț
Clemă de ancorare și tensionare de tip FISH pentru cabluri de fibră optică suspendate aeriene. Poate fi folosit pentru cabluri rotunde cu diametrul exterior de 2-5 mm și pentru cabluri plate 2x3.1mm, 3.3x2.0mm si 5.0x2.0mm. Fabricat din plastic rezistent la UV. A fost proiectat pentru a rezista la o forță de tensiune de până la 900 N atunci când este instalat corespunzător.
428 leiPreț
Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-9 / powermetru + sursă laser încorporate (cu trusă de unelte ) - 1
  • Transport Gratuit
  Fire AI-9 este cel mai recent model al liniei Signal Fire aparate pentru sudura fibrelor optice, utilizate cu succes în instalații de fibră optică de câțiva ani.
  5.58889 leiPreț

  Un splicer fibră optică este un echipamente sau un seturi de pregatire pentru sudura fibrelor optice.

  Un kit de prăgatire fibre optice pentru sudură conține, de regulă, toate componentele necesare pregătirii pentru un splice mecanic sau pentru sudura oricărui tip de fibră optică

  Uneori, pe lângă acesta (cum este cazul aparatului de sudat fibra optica Signal Fire) sunt incluse și un power metru și un detector optic pentru a identifica rapid zona deteriorată a cablului și a determina calitatea splice-ului realizat.

  Splice-urile mecanice sunt echipamente folosite  pentru sudarea permanentă a fibrelor optice fără a mai fi nevoie de aparate de sudură profesionale, asigurând totodată performanţe înalte pentru fibre multimode şi singlemode.

  Splice-urile mecanice sunt  recomandate atunci când este nevoie de a o sudură pentru cablul de fibre optice, la costuri relativ reduse din punct de vedere al echipamentelor necesare - ca de exemplu, pentru a conecta pigtail-uri în cutii de distribuţie sau pentru a repara fibre optice avariate.

  Splicere profesionale, de tip aparat de sudură fibră optică cu opțiune de aliniere a nucleului, sunt concepute pentru companiile care sudează zilnic fibre optice și necesită o funcționare continuă în diferite condiții de mediu.  Aceste echipamente profesionale permit poziționarea exactă a fibrelor de fibră optică și o analiza vizuală a calității fiecărei suduri efectuate de instalator.

  Accesorii pentru sudat fibra optică:

  - powermetru optic

  - tester laser de fibră optică

  - stripper pentru cablurile optice plate

  - stripper universal pentru izolaţie

  - cleaver de fibră optica 

  - aparat sudura fibra optica

  - siglă fire

  - electrozi

  - ancoră cabluri

  - acumulator pentru Signal Fire

  - acumulator Li-Ion pentru spliceru

  - lamă de rezervă pentru cleaver

  - borcan cu dozator pentru alcool izopropilic

  - măsură pentru verificarea diametrului fibrei optice

  - geantă depozitarea în siguranță și transportarea echipamentelor