Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Producător

Producător

Preț

Preț

 • 7,00 lei - 1.526,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Detectori si testere cablu UTP/telefonic

Filtre active

Detectori si testere cablu UTP/telefonic
Echipamentul permite identificarea şi urmărirea unui fir într-un grup de fire fără deteriora izolația acestuia.; Testerul poate fi utilizat și la verificarea stării liniilor telefonice, permiţând rezolvarea problemelor de instalare și mentenanța acestora;
12306 leiPreț
Detectori si testere cablu UTP/telefonic
Tester-ul ajuta instalatorii sa construiasca sisteme LAN sau de telefonie si retelele de servicii existente. Testeaza continuitatea cablurilor, detecteaza scurt-circuitele si conectarile incorecte. Setul este format din 2 parti - transmitatorul si receptorul- folosite la capetele opuse ale cablului testat. Este suficient sa porniti aparatul si conectati ambele parti ale tester-ului.
4393 leiPreț
  • Transport Gratuit
  DETECTOR CABLURI MS-6818 - 1
   • Transport Gratuit
   Senzorul MS-6818 permite identificarea și urmărirea cablurilor amplasate în pereți sau îngropate sub pământ; Funcţii cheie: Test de continuitate a cablului, Căutare a locului de avariere a cablului, Posibilitatea de identificare a oricăror elemente metalice ale instalațiilor electrice, sistemelor de apă și canalizare, încălzire ș.a.m.d. Posibilitatea...
   1.52541 leiPreț
   Clește de sertizare și tester de cablu rețea - 2 în 1 Acest produs Lanberg este un instrument de sertizare profesional pentru mufele RJ45 și RJ11; are un tester UTP/FTP încorporat în mânerele sertzorului; puteți să deconectați o parte a testerului de la sertizor; alimentat de 4 baterii LR44
   15990 leiPreț
   Testerul FORSCHER FS8114 este folosit pentru a testa continuitatea cablurilor, măsurarea lungimilor cablurilor şi a distanţei până la defectele din cablu. Acesta poate detecta defecţiuni ale cablurilor UTP, cablurilor de telefonie şi cablurilor coaxiale. În plus, testerul FORSCHER FS8114 este dotat cu un detector avansat de fir în cablu. Acestă funcţie este bazată pe o tehnică unică ce combină...
   71074 leiPreț
   Avem plăcerea să vă prezentăm gama noastră de detectoare și testere pentru cabluri UTP/telefonice! Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul telecomunicațiilor sau un entuziast al tehnologiei, aceste instrumente indispensabile vă vor ajuta să identificați și să testați cablurile într-un mod eficient și precis.

   Cu un design ergonomic și o tehnologie avansată, detectoarele și testerele noastre sunt concepute pentru a vă oferi o experiență de utilizare simplă și plăcută. Cu ajutorul acestor instrumente de înaltă calitate, veți putea detecta rapid conexiunile defecte sau cablurile deteriorate, economisind astfel timp și bani în procesul de reparație.

   De asemenea, suntem mândri să vă oferim aceste produse la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea sau performanța. Ne dorim să aducem tehnologia la îndemâna tuturor, astfel încât să puteți beneficia de instrumente de calitate superioară fără a vă ruina bugetul.

   În plus, suntem conștienți de importanța optimizării paginilor web pentru motoarele de căutare. De aceea, descrierea noastră este concepută astfel încât să fie prietenoasă cu optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), astfel încât să vă asigurați că produsele noastre vor fi găsite cu ușurință în căutările online.

   Alegeți detectoarele și testerele noastre pentru cabluri UTP/telefonice și veți beneficia de un raport excelent calitate-preț, rezultate precise și economii semnificative în procesul de diagnosticare și reparare a cablurilor. Descoperiți acum utilitatea și accesibilitatea acestor instrumente esențiale pentru orice profesionist sau pasionat de tehnologie!