Producător

Producător

Sertizare

Sertizare

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Împerechere

Împerechere

Splicer fibră optică profesional

Antene și cabluri 868MHz (helium)

Filtre active

Cablul de 50 de ohmi Trilan 240 este un cablu cu atenuare mică (low-loss) dedicat transmisiilor de date la rolă de 100 m. Atenuarea mică face ca acest cablu să poată fi folosit în benzile de 2.4GHz şi 5 GHz astfel ca migrarea unui sistem să presupună doar înlocuirea echipamentelor.
56092 leiPreț

Ethercom.ro vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști ce pot manufactura orice combinație de cabluri coaxiale pentru sistemele de telecomunicații în 50 de ohmi cu benzi între 50 MHz și 5 GHz. Recomandăm pentru echipamente de tip LoRa care comunică în banda liberă de 868 MHz cabluri RF tip LMR-240 sau LMR-400. Această bandă este folosită din ce în ce mai mult pentru echipamentele de minare criptomonede, în special pentru rețeaua de minare Helium.
Cablurile LMR-400 au avantajul de a avea atenuări foarte mici, fiind potrivite pentru trasee lungi, 20+ m, dezavantajul lor principal este însă grosimea de aproape 1 cm, si rigiditatea, acestea punând stres fizic pe conectori subțiri tip SMA sau SMA RP. Recomandându-se folosireea unui pigtail RF înaintea echipamentului de minare și a antenei.
Cablurile LMR-240 sunt soluția ideală pentru minarea criptomonedelor cu echipamente LoRa de 868 MHz, au atenuare acceptabilă, nu sunt forte groase, sunt flexibile și permit utilizarea oricărei mufe, de la N tata/mamă la SMA, SMA RP, TNC, FME și multe altele.

În categoria noastră de echipamente pentru comunicații 868 MHz, puteți găsi toată gama noastră de conectică și antene pentru 868 MHz.

Pentru a comanda un cablu vă rugăm folosiți formularul și vom reveni cu o ofertă în cel mai scurt timp.