Producător

Producător

Lungime

Lungime

Greutate suportată

Greutate suportată

Splicer fibră optică profesional

Suporți antenă TV/satelit

Filtre active

Este solid, stâlp compact alungit făcut din bandă plată de 4 mm de oţel şi ţeavă sudată cu diametrul de 38 mm. Întreaga construcţie este galvanizată. Capacul de plastic previne pătrunderea apei în suport. Suportul permite montarea pe perete a 2 antene tv sau a unei antene tv şi a unei antene satelit de dimensiuni mici.
4309 leiPreț
Suporți antenă TV/satelit
E8726 este un suport din oțel galvanizat pentru antene Radio, TV , GSM și Satelit. Datorită proprietății anticorozive a zincului, suportul galvanizat va fi protejat un timp îndelungat.
4140 leiPreț
Suport de antenă USL-38/300-H, de înaltă calitate, estetic, este stabil şi rezistent la intemperii prin tratamentul de galvanizare. Capacul din plastic împiedică pătrunderea în interior a apei şi a prafului. Suportul are o lungime de 30 de cm şi este recomandat pentru montarea antenelor de satelit sau a antenelor de telecomunicaţii. Este disponibilă şi o versiune cu braţul mai lung - E8733.
5432 leiPreț
Suport de antenă USL-38/400-H, de înaltă calitate, estetic, este stabil şi rezistent la intemperii prin tratamentul de galvanizare. Capacul din plastic împiedică pătrunderea în interior a apei şi a prafului. Suportul are o lungime de 40 de cm şi este recomandat pentru montarea antenelor de satelit sau a antenelor de telecomunicaţii. Este disponibilă şi o versiune cu braţul mai scurt - E8731.
6143 leiPreț
Suporții pentru antenă TV/satelit sunt accesorii esențiale pentru instalarea și susținerea antenelor TV sau satelit. Acești suporti sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, cum ar fi metalul sau plasticul, și sunt proiectați pentru a fi durabili și rezistenți la intemperii. Acești suporti sunt disponibili într-o gamă largă de dimensiuni și forme, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de antene și pentru a fi montați pe diferite suprafețe, cum ar fi pereți, acoperișuri sau stâlpi. Indiferent de tipul de antenă TV sau satelit pe care o aveți, un suport pentru antenă este esențial pentru a asigura o recepție de calitate și pentru a proteja antena de deteriorare.