Distanță focală

Distanță focală

Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Iluminator

Iluminator

Control iris

Control iris

Tip obiectiv

Tip obiectiv

Fixare lentilă

Fixare lentilă

Pt. senzor

Pt. senzor

RS-485

RS-485

Canale audio

Canale audio

Rackabil

Rackabil

Ieșiri

Ieșiri

Tip intrare

Tip intrare

Tip modulator

Tip modulator

Splicer fibră optică profesional

Accesorii supraveghere

Filtre active

Setul de video balunuri 1VP-B M16654 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1329 leiPreț
Setul de video balunuri 1VP-A este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1329 leiPreț
Setul de video balunuri cu fir 1VP-C M16658 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Fiecare transformator video (balun) are un cablu flexibil care se termină cu un conector BNC, ce permite conectare uşoară chiar şi în locurile înguste.
1251 leiPreț
Setul este conceput cu o singură sursă de transmisie video şi de alimenatare, ce utilizează un cablu UTP. Fiecare dintre cele două unităţi este echipată cu conetor RJ-45, BNC, şi conector de alimentare 2.1/5.5 de genuri adecvate.
3678 leiPreț
113,11 lei
11311 lei
Splittere semnal video BNC
Standard: CVBS - PAL, NTSC ; Număr intrări: 2 buc. BNC ; Număr ieşiri: 4 buc. BNC ; Alimentare: 12 V DC ;
11311 leiPreț
Microfonul MP-6 / D este proiectat pentru a crea canale audio în diverse instalaţii. Dispozitivul dispune de două ieşiri - cea echilibrată permite transmiterea sunetului pe distanţe lungi prin cablu torsadat, ieşirea audio neechilibrată poate fi folosită cu cablu coaxial, pe distanţe mai scurte.
6127 leiPreț
Accesorii supraveghere cuprinde o gamă variată de produse de înaltă calitate, care sunt necesare pentru a îmbunătăți performanța și eficiența sistemelor de supraveghere. Această categorie include o serie de accesorii, cum ar fi suporturi de perete, cabluri de alimentare, adaptoare de alimentare, kit-uri de instalare și multe altele. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în sistemele de securitate video, camerele de supraveghere și alte dispozitive de securitate. Cu ajutorul acestor accesorii, utilizatorii pot îmbunătăți și extinde sistemul lor de supraveghere, astfel încât să poată avea o protecție mai bună și mai eficientă a proprietății lor.