Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Distanță focală

Distanță focală

Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Iluminator

Iluminator

Control iris

Control iris

Tip obiectiv

Tip obiectiv

Fixare lentilă

Fixare lentilă

Pt. senzor

Pt. senzor

RS-485

RS-485

Canale audio

Canale audio

Rackabil

Rackabil

Ieșiri

Ieșiri

Tip intrare

Tip intrare

Tip modulator

Tip modulator

Producător

Producător

Preț

Preț

  • 5,00 lei - 1.923,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Accesorii supraveghere

Filtre active

Setul de video balunuri 1VP-B M16654 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1334 leiPreț
Setul de video balunuri 1VP-A este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Datorită formei angulare acesta se potriveşte chiar şi în spaţiile înguste de după un DVR sau o cameră de supraveghere.
1334 leiPreț
Setul de video balunuri cu fir 1VP-C M16658 este proiectat pentru a transmite semnalul video HD 1080p AHD, HDTVI, HDTCI printr-un cablu torsadat (UTP, STP, FTP). Fiecare transformator video (balun) are un cablu flexibil care se termină cu un conector BNC, ce permite conectare uşoară chiar şi în locurile înguste.
1385 leiPreț
Setul este conceput cu o singură sursă de transmisie video şi de alimenatare, ce utilizează un cablu UTP. Fiecare dintre cele două unităţi este echipată cu conetor RJ-45, BNC, şi conector de alimentare 2.1/5.5 de genuri adecvate.
3694 leiPreț
Transmiţător-receptor cu patru canale ce permite transmisia video de la patru camere pe un singur cablu UTP CAT5e. Când îl folosiţi ca transmiţător împreună cu un receptor activ, acesta poate transmite semnale pe distanţe de până la 1500 m, păstrând calitatea semnalului original.
7254 leiPreț
102,75 lei
10275 lei
Splittere semnal video BNC
Standard: CVBS - PAL, NTSC ; Număr intrări: 2 buc. BNC ; Număr ieşiri: 4 buc. BNC ; Alimentare: 12 V DC ;
10275 leiPreț
Transmiţător-receptor cu 8 canale ce permite transmisia video de la 8 camere prin două cabluri UTP CAT5e. Când îl folosiţi ca transmiţător împreună cu un receptor activ, acesta poate transmite semnale pe distanţe de până la 1500 m, păstrând calitatea semnalului original.
9306 leiPreț
Modulatorul TV Terra MT-41 permite introducerea unui semnal video şi audio ca post TV în grila de programe. Acesta este controlat printr-un microprocesor - canalul de ieşire poate fi setat prin butoane (după deschiderea capacului). Numărul canalului şi orice alt parametru care poate fi modificat este afişat cu ajutorul afişajului LED si reţinut într-o memorie non-volatilă. Folosirea unui...
22796 leiPreț
Accesorii supraveghere cuprinde o gamă variată de produse de înaltă calitate, care sunt necesare pentru a îmbunătăți performanța și eficiența sistemelor de supraveghere. Această categorie include o serie de accesorii, cum ar fi suporturi de perete, cabluri de alimentare, adaptoare de alimentare, kit-uri de instalare și multe altele. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în sistemele de securitate video, camerele de supraveghere și alte dispozitive de securitate. Cu ajutorul acestor accesorii, utilizatorii pot îmbunătăți și extinde sistemul lor de supraveghere, astfel încât să poată avea o protecție mai bună și mai eficientă a proprietății lor.