Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Wireless

Wireless

Protocol RFID

Protocol RFID

Comunicatie

Comunicatie

Preț

Preț

 • 13,00 lei - 3.172,00 lei

Splicer fibră optică profesional

Videointerfoane Hikvision

Filtre active

134,99 lei
13499 lei
Videointerfoane Hikvision
Modul gol; Compatibilitate: Serie KD8 Pro ; Caracteristici principale: Schemă montaj - Tip carcasă : DS-KD-ACF, DS-KD-ACW ; Indice protecție IP: IP65 ;
13499 leiPreț
  • Transport Gratuit
  Monitor videointerfon Hikvision Wi-Fi / IP DS-KH8350-WTE1/EU - 1
   • Transport Gratuit
   Compatibilitate: Video-interfoane Hikvision IP ; Ecran: 7 " - ecran touch capacitiv IPS ; Rezoluţie: 1024 x 600  ; Memorie internă: 128 MB (inclusă) ; <span...
   1.05560 leiPreț
   Îți prezentăm Videointerfoanele Hikvision - soluția perfectă pentru securitatea și confortul casei tale! Cu o calitate superioară și un preț accesibil, aceste videointerfoane îți oferă o experiență de neegalat.

   Indiferent dacă îți dorești să îți protejezi familia sau să îți facilitezi accesul în locuință, Videointerfoanele Hikvision sunt alegerea ideală. Cu funcții avansate și o tehnologie de ultimă generație, acestea îți permit să vezi și să comunici cu vizitatorii de la ușă în timp real, asigurându-ți o siguranță sporită.

   Deși oferă performanțe de top, Videointerfoanele Hikvision sunt surprinzător de accesibile, făcându-le o opțiune excelentă pentru orice buget. Beneficiezi de toate avantajele unui sistem de securitate de încredere, fără a te ruina.

   Cu designul lor elegant și intuitiv, Videointerfoanele Hikvision se integrează perfect în orice locuință, adăugând un plus de stil și funcționalitate. Cu o gamă variată de modele și opțiuni, poți alege videointerfonul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

   Nu-ți mai face griji cu privire la securitatea casei tale! Alege Videointerfoanele Hikvision și beneficiază de calitate, fiabilitate și accesibilitate, totul într-un singur produs. Comandă acum și asigură-ți liniștea și confortul mereu la îndemână!

   [SEO Keywords: Videointerfoane Hikvision, soluții de securitate, siguranță la prețuri accesibile, videointerfon pentru casă, tehnologie de ultimă generație, experiență de neegalat, design elegant, protecție familială, acces ușor, comunicare în timp real, integrare perfectă, performanțe de top, sistem de securitate de încredere, stil și funcționalitate, calitate și fiabilitate]