Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Sertizoare Krone

Filtre active

Setul de instrumente pentru construirea unei rețele LAN este un kit indispensabil pentru fiecare instalator de cablare LAN. Setul include: - Sertizor RJ45, RJ12, RJ11 LANBERG NT-0202 - stripper universal pentru cabluri de rețea UTP, STP, TEL LANBERG NT-0102 - și tester cabluri RJ-45,
13435 leiPreț
Setul universal de instrumente pentru sertizare rețele LAN Lanberg este un set de neînlocuit pentru fiecare instalator/montator, care este util în timpul lucrului de zi cu zi în rețelele de telecomunicații mici.
16390 leiPreț
Sertizoarele Krone sunt echipamente profesionale folosite pentru conectarea cablurilor de rețea într-un mod sigur și eficient. Acestea sunt proiectate pentru a putea fi utilizate în diferite aplicații, inclusiv în medii industriale și comerciale, unde este necesară o conexiune rapidă și de înaltă calitate. Sertizoarele Krone sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să asigure un nivel ridicat de durabilitate și performanță. Acestea sunt ușor de utilizat și pot fi folosite pentru a conecta diferite tipuri de cabluri, inclusiv cabluri de cupru și fibră optică. Dacă sunteți în căutarea unor sertizoare de înaltă calitate pentru rețelele dvs. de comunicații, atunci sertizoarele Krone sunt alegerea perfectă.