Cabluri TVSAT și media

Filtre active

Cablu coaxial RG6 de 75 de ohmi la rolă de 100m pentru sisteme TV sau satelit. Cablul are conductorul central din 100% cupru şi poate fi folosit în casă sau clădiri pentru distribuţia semnalelor CATV sau legarea receiverelor la LNBul antenelor de satelit.
16174 leiPreț
Cablu coaxial RG6 de 75 de ohmi la rolă de 200m pentru sisteme TV sau satelit. Cablul are conductorul central din 100% cupru şi poate fi folosit în casă sau clădiri pentru distribuţia semnalelor CATV sau legarea receiverelor la LNBul antenelor de satelit.
32358 leiPreț
Cablul coaxial (RG-6) cu miez de cupru, în manşon PE. O protecţie suplimentară împotriva umiditaţii / apei - spaţiul dintre ecran şi manşon este izolat cu gel special. Mansonul din PE(polietilene) este rezistent impotriva razelor UV. Cablul este recomandat pentru aplicatiile in exterior in retele mici/medii de antena (solutii economice).
36265 leiPreț
Cabluri TVSAT și media - Valoare și Accesibilitate într-un singur loc!

Bucurați-vă de o experiență TVSAT și media de înaltă calitate, fără a vă ruina bugetul! Cabluri TVSAT și media vă aduce o gamă variată de servicii și produse, concepute special pentru a vă satisface nevoile de divertisment, informare și conectivitate.

Cu o selecție vastă de canale TVSAT, veți avea acces la programe variate, de la filme, seriale, sport, știri, la documentare și multe altele. Indiferent de interesele dumneavoastră, veți găsi întotdeauna ceva captivant de urmărit.

Ne mândrim cu faptul că suntem o soluție accesibilă pentru toată lumea. Cu pachete personalizate și flexibile, puteți alege exact ceea ce vă interesează, fără a plăti pentru servicii suplimentare de care nu aveți nevoie. Astfel, veți economisi bani și veți beneficia de o experiență de calitate la un preț convenabil.

Pe lângă serviciile TVSAT, suntem și o resursă valoroasă pentru media. Vă oferim acces la cele mai recente știri, informații și conținut online, astfel încât să fiți mereu la curent cu tot ce se întâmplă în lume. Fiți conectat cu prietenii și familia prin internet de înaltă viteză și beneficiati de o experiență online fluidă și sigură.

Alegând Cabluri TVSAT și media, vă asigurați că obțineți cel mai bun raport calitate-preț. Suntem dedicați să vă oferim o experiență TVSAT și media de neuitat, cu o valoare și accesibilitate care vor depăși așteptările dumneavoastră.

Descoperiți Cabluri TVSAT și media astăzi și bucurați-vă de o experiență TV și media excelentă, fără a vă compromite bugetul!