Categorie

Categorie

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Curent ieşire

Curent ieşire

Ieșiri

Ieșiri

Sateliti

Sateliti

Porturi RJ45

Porturi RJ45

Dimensiune

Dimensiune

Material

Material

Telealimentat

Telealimentat

DC-out

DC-out

Canal revers

Canal revers

Montaj

Montaj

DC-pass

DC-pass

Unicable

Unicable

Monobloc

Monobloc

Tip intrare

Tip intrare

Tip priză

Tip priză

Tip modulator

Tip modulator

Tip protecție

Tip protecție

Splicer fibră optică profesional

CATV / Satelit

Filtre active

Amiko Impulse T2/C  face parte din seria Amiko Impulse avand ca si variante,  gama satelit si gama cablu/terestru, atat conexiune de retea wireless cat cat si fara. Design compact receiverul se poate monta in spatele televizorului astfel incat partea de conectica sa fie putin vizibila. Modelul propus, Amiko Impulse T2/C face parte din gama consumer si este conceput pentru...
18700 leiPreț
31,18 lei
3118 lei
TRIAX TSI 006 A9852 este un LNB single cu o ieşire pentru receivere de satelit. LNB-ul poate fi folosit pentru orice operator de satelit.
3118 leiPreț
Priza TV satelit Signal R694140 este destinată locațiilor unde un cablu furnizează semnale CATV, FM şi satelit (SAT1), şi un al doilea cablu oferă un semnal satelit separat (SAT2). Astfel se pot furniza două semnale de satelit independente pentru un receiver de satelit cu două tunere-PVR (ce poate înregistra un canal în timp ce se vizionează un al doilea).
2155 leiPreț
Protecţia la supratensiune Signal - echipamentul ideal pentru oricine doreşte să-şi protejeze echipamentele TV şi satelit precum mutiswitch, receiver satelit, televizor, staţie radio - împotriva furtunilor cu descărcări electrice. Protecţia funcţionează în toată banda TV/SAT şi poate prelua şocuri de până la 8000 A.
1774 leiPreț
83,98 lei
8398 lei
TRIAX TTW 006 A9854 este un LNB twin cu două ieşiri gândit pentru două receivere de satelit şau un receiver cu tuner twin. LNB-ul poate fi folosit pentru orice operator de satelit.
8398 leiPreț
Această priză face parte dintr-o nouă serie de prize ce integrează partea de TV-radio-satelit cu partea de reţea şi telefon. Priza R694043 (TV-FM-SAT+RJ-45+RJ-11) face parte din gama de produse "Signal" (splittere, tapuri, transmittere, extendere de telecomandă). Priza RJ-45 este potrivită pentru Ethernet şi Fast Ethernet. Situaţia ideală în care se utilizează această priză este când atât...
2838 leiPreț
Diferenţa de potenţial electric ce poate apărea între două zone ale unei instalaţii de antenă sau reţele LAN se manifestă sub formă de supratensiuni sau cureţi de scurcircuit având ca rezultat, la momentul conectării echipamentelor, declanşarea de scântei sau chiar socuri electrice de intensitate redusă. Pot, de asemenea, fi afectate şi echipamentele utilizate (amplificaoarele, receiverele,...
2695 leiPreț

Vă invităm să descoperiți cu întreaga gamă de soluții rețele de cablu TV și recepție satelit. Oferta include amplificatoare semnal TV, mufe TV, cabluri coaxiale, antene DVB-T2 si antene de satelit si multe altele. Soluțiile alese corect vor garanta recepția CATV și satelit în orice condiții. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor pentru rețeaua CATV.