Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Unități U

Unități U

Tip Keystone

Tip Keystone

Splicer fibră optică profesional

Rack 19 şi 10

Filtre active

Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Un număr din ce în ce mai mare de echipamente LAN, CATV, CCTV, destinante sectorului profesional cât şi utilizatorului casnic sunt compatibile dimensiunea standard de 19" şi ca urmare se doreşte instalarea acestora în cabinetele metalice de tip RACK 19" nu doar pentru a le protejate împotriva deteriorării dar şi pentru a da un aspect estetic încăperii unde sunt folosite.
1.34098 leiPreț
Tavă pentru rack 19" cu adâncime de 254 mm şi fixare pe şinele din faţă sau spate. Aceasta este folosită la instalarea diverselor echipamente care nu sunt conforme cu standardul de rack, cum ar fi multiswitchuri, DVRuri şi NVRuri.
6894 leiPreț
207,51 lei
20751 lei
Panelul este destinat concentrării cablurilor de 75 de ohmi, De exemplu, acesta poate fi folosit pentru organizarea cablurilor ce vin de la camerele de supraveghere la un DVR. Panelul se montează într-un cabinet rack de genul R912020, R912021, R912022.
20751 leiPreț
Cabinete rack 19 inchi - Rack server
Cabinet potrivit pentru orice fel de echipamente cu dimensiuni standard de 19". Ideal pentru headend-uri, DVR-uri, echipamente reţea şi nu numai. Rack-ul standard de 19" oferă un aspect estetic, cât mai ordonat echipamentelor dvs. şi în acelaşi timp vă protejează dispozitivele instalate de accidente.
1.39773 leiPreț
Rack 19 și 10 este o categorie de produse care cuprinde diverse tipuri de dulapuri sau suporturi pentru echipamentele de calcul și comunicații, cu dimensiuni standard de 19 inch și înălțime de 10 unități. Aceste produse sunt folosite în mod obișnuit în centrele de date, birouri și alte medii profesionale, pentru a organiza și proteja echipamentele IT și a facilita accesul la acestea. În această categorie se regăsesc diverse modele de rack-uri, cu diferite caracteristici și opțiuni de configurare, astfel încât să poată satisface nevoile specifice ale fiecărui utilizator.