Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Switchuri HDMI

Filtre active

163,07 lei
16307 lei
Switch-ul Signal-HD HDMI 3x1 (H3131) permite conectarea la un televizor modern cu intrare HDMI a pana la 3 surse de semnal HD. Semnalul de la iesirea amplificata poate fi transmis printr-un cablu HDMI 1.3b pe distante de pana la 15 m. Echipamentul de la care sa vina semnalul sursa se poate selecta cu ajotorul telecomenzii incluse in set.
16307 leiPreț
Switch-ul Signal-HD HDMI 3x1 (H3132) permite conectarea la un televizor modern cu intrare HDMI a pana la 3 surse de semnal HD (4k x 2 k la 60 Hz). Semnalul de la iesirea amplificata poate fi transmis printr-un cablu HDMI 2.0 pe distante de pana la 15 m. Echipamentul de la care sa vina semnalul sursa se poate selecta cu ajutorul telecomenzii incluse in set.
26240 leiPreț
Switchurile HDMI sunt dispozitive folosite pentru a conecta mai multe surse HDMI la un singur port HDMI al unui televizor sau unui monitor. Acestea permit utilizatorilor să schimbe rapid între diferite dispozitive, cum ar fi console de jocuri, playere Blu-ray, laptopuri sau set-top box-uri. Switchurile HDMI sunt ideale pentru a economisi spațiu și a evita cablurile încâlcite, oferind o soluție convenabilă pentru conectarea mai multor dispozitive HDMI.